Ένας πανέμορφος γάμος για τη Λυδία και το Νίκο!

0
249

Ο σημερινός γάμος ανήκει στους αγαπημένους μας, και όπως θα καταλάβεις και μόνη σου πολύ σύντομα, το ίδιο θα πεις κι εσύ. Ξεκινάμε!

Πρόκειται για ένα πανέμορφο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της πόλης μας, τη Λυδία και το Νίκο, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες, έκαναν έναν μοναδικό χειμερινό γάμο.

Ο λόγος για τη Λυδία Καρακάση και το Νίκο Σαββόπουλο, που το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη, στον Ιερό Ναό Παμεγγίστων Ταξιαρχών, στη Μητρόπολη Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της γλυκιάς Λυδίας και του κομψού Νίκου δεν θα μπορούσε να λείπει και η καλύτερή τους φίλη, η κουμπάρα τους, Αναστασία Καρακάση, που γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπε το ζευγάρι, στην πιο ξεχωριστή στιγμή της κοινής τους ζωής.

Ο γάμος αυτός ήταν πραγματικά μοναδικός και αυτό οφείλεται στην πανέμορφη νύφη, στον κομψότατο γαμπρό καθώς και στο υπέροχο wedding party, που ακολούθησε μετά το μυστήριο στο Acropol Hotel & Spa, όπου το ζευγάρι πέρασε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και συγκίνησης έως αργά το πρωί, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους.

Ασφαλώς, σε αυτό συνετέλεσαν οι μουσικές επιλογές του DJ Μέμτσα, οι οποίες διατήρησαν στα ύψη το κέφι τόσο της Λυδίας και του Νίκου, όσο και των καλεσμένων, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η βραδιά αυτή, πραγματικά, ήταν γεμάτη διασκέδαση.

Ο DJ Μέμτσας με τις μουσικές του επιλογές κατάφερε να εκτοξεύσει τη διάθεση όλων των παρευρισκομένων διατηρώντας το κέφι, τη ζωντάνια και τη χαρά στα ύψη.

Η Λυδία και ο Νίκος μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ: Acropol Hotel & Spa
WEDDING MUSIC: DJ Μέμτσας

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ