Ένας ρομαντικός παραμυθένιος γάμος με λευκές αποχρώσεις για την Κατερίνα και το Βασίλη

0
446

Έναν ρομαντικό γάμο, ντυμένο στα λευκά, φιλοξενούμε σήμερα στις σελίδες του www.ogamosmas.gr.

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει να παντρευτεί το Φθινόπωρο, τότε ξέρεις πως οι φωτογραφίες αυτού του γάμου, θα σου κόψουν την ανάσα. Έτσι, η Κατερίνα και ο Βασίλης, αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αγάπης στις Σέρρες, κάνοντας έναν πραγματικά, παραμυθένιο γάμο.

«Μοίρα μας έδεσε κοινή, στα πρώτα βήματά μας και σ’ ένα πάπυρο παλιό γράψαμε τα ονόματά μας! Υπόσχση παντοτινή θα δώσουμε οι δυο μας, να αγαπιόμαστε πολύ μέσα από την καρδιά μας, με αγάπη να τα λύνουμε τα όποια προβλήματά μας και σαν περάσει ο καιρός τα χρόνια σαν διαβούνε, ήταν ζευγάρι ταιριαστό όλοι για μας θα πούνε…καλούμε φίλους συγγενείς για να μας ευχηθούνε και τις μεγάλες μας χαρές από κοντά να δούνε».

Ο λόγος, λοιπόν, για την Κατερίνα Πολυχρονίου και το Βασίλη Μαδεμλή, που το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις 19:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παμεγγίστων Ταξιαρχών, στη Μητρόπολη Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό, της Κατερίνας και του Βασίλη, δεν θα μπορούσε να λείπει και η καλύτερή τους φίλη, η κουμπάρα τους, Ιωάννα Πέτρου, που γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπε τους φίλους της, στην πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους, στη μέρα του γάμου τους.

Τη φωτογράφιση του γάμου της Κατερίνας και του Βασίλη ανέλαβε ο Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio, απαθανατίζοντας όλα τα συναισθήματα αγάπης και ρομαντισμού, εκείνης της μέρας μέσα από το φωτογραφικό φακό του.

Εμείς πραγματικά, έχουμε απλά ερωτευτεί το υπέροχο αποτέλεσμα και το εντυπωσιακό σκηνικό, που προέκυψε μέσα από κάθε λήψη του. Άλλωστε, οι εικόνες, μιλούν από μόνες τους.

Κατερίνα  και o Βσίλης μας χάρισαν μία φανταστική φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING PHOTOGRAPHY: Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ