Ένας Υπέροχος Γάμος Για Τη Μαρία Και Τον Ευριπίδη Και Μία Μοναδική Βάπτιση!

3235

Ο υπέροχος γάμος και η βάπτιση που φιλοξενούμε σήμερα μας μαγεύουν και μας γεννούν μοναδικά συναισθήματα, χαράς και ενθουσιασμού.

υπέροχος γάμος

Ένα πανέμορφο ζευγάρι, που αποφασίζει να ενώσει τις ζωές του. Και το καταφέρνει με δύο διαφορετικούς τρόπους. Με έναν γάμο, που πραγματικά μας συγκλόνισε και μία βάπτιση που ήταν εξίσου απίστευτη. Είσαι έτοιμη;

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Ο λόγος για τη Μαρία Σακαλίδου και τον Ευριπίδη Αρμουτσή.

ου το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017, στις 19:30 το απόγευμα, στο εκκλησάκι του Κτήματος Γάλβα. Έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου και της βάπτισης του παιδιού τους.

υπέροχος γάμος
Ο στολισμός του αυτοκινήτου

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Από το πλευρό τους, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι.

Οι κουμπάροι τους, Αποστόλης και Ρία Ναλμπαντιάν. Που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τους φίλους τους στην πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή της κοινής τους ζωής.

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Η εκθαμβωτική Μαρία επέλεξε ένα πραγματικά υπέροχο νυφικό φόρεμα, στις αποχρώσεις του ροδάκινου, στο οποίο καμία νύφη δε θα μπορούσε να αντισταθεί. Το νυφικό αυτό, ήταν από τη συλλογή του καταστήματος Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides. Ενώ, ξεχώρισε για την εντυπωσιακή διαφάνεια με λεπτομέρειες από δαντέλα στο μπούστο του. Αλλά και για το υπέροχο τελείωμά του, που έκαναν την Μαρία να λάμπει ακόμη περισσότερο μέσα στο συγκλονιστικό νυφικό της.

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Από την άλλη, ο κομψός Ευριπίδης, επέλεξε ένα εντυπωσιακό κουστούμι από το κατάστημα Γαμπριάτικο Κοστούμι Πασχάλης Παρατσουκίδης. Πρόκειται για ένα κουστούμι στις αποχρώσεις του μπλε, με λευκό πουκάμισο και λευκή γραβάτα. Ιδανικό για έναν καλοκαιρινό γάμο.

υπέροχος γάμος

Την οργάνωση του γάμου της Μαρίας και του Ευριπίδη καθώς και τη βάπτισης του μικρού Γιώργου ανέλαβε η μητέρα του Ευριπίδη. Η πεθερά δηλαδή της γλυκιάς Μαρίας, Βίκυ Πανίδου και το Ell Decor.

Χαρίζοντας ένα πραγματικά ασυναγώνιστο αποτέλεσμα.

Kτήμα "GALVAS"Ο απόλυτος προορισμός για την δεξίωση σας.Τηλ. επικοινωνίας 6947374451.

Gepostet von Κτήμα Galvas am Montag, 4. September 2017

υπέροχος γάμος

Ένα ονειρεμένο σκηνικό στα λευκά με αέρινες κουρτίνες και λουλούδια. Στήθηκε σε όλο το διάδρομο προς το εκκλησάκι. Υπέροχα desert tables, στα αριστερά για το γάμο. Στα δεξιά για τη βάπτιση, στήθηκαν πριν το εκκλησάκι όπου τελέστηκαν τα μυστήρια.

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Ασημένια βάζα με λουλούδια, πολύχρωμα κουφέτα, δωράκια καλεσμένων, βεντάλιες, λαχταριστά μπισκότα με ζαχαρόπαστα, κεριά, κηροπήγια, φαναράκια και υφάσματα στις αποχρώσεις του λευκού. Ήταν μόνο μερικά από όσα χρησιμοποιήθηκαν, για το γάμο.

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Από την άλλη, δύο μεγάλα desert tables, στήθηκαν αποκλειστικά για τη βάπτιση του μικρούλη Γιώργου. Όλα στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του λευκού. Λαχταριστά μπισκότα με ζαχαρόπαστα, cake pops, κρουασανάκια, ζαχαρωτά, κουφετομηχανές, πον-πονς και δωράκια, ήταν μόνο μερικά από όσα συμπλήρωναν το ξεχωριστό τοπίο.

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Ήταν ξεκάθαρο πως, η Βίκυ Πανίδου και το Ell Decor, δημιούργησαν κάτι παραπάνω από το τέλειο για εκείνη την ημέρα, γιορτάζοντας αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα για εκείνη, το γάμο του παιδιού της και τη βάπτιση του εγγονού της.

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Τα άνθη που χρησιμοποιήθηκαν για το στολισμό του διπλού μυστηρίου ήταν όλα από το Ανθοπωλείο Διάνθιστον, κλέβοντας τις εντυπώσεις για την ζωντάνια και την ομορφιά, που προσέδιδαν στο χώρο.

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Ενώ, όλα τα γλυκά, που δόθηκαν στους καλεσμένους για το γάμο και τη βάπτιση.

Όπως επίσης και η γαμήλια τούρτα, προέρχονταν από το Ζαχαροπλαστείο Delices, ξετρελαίνοντας τους καλεσμένους με τις απίθανες γεύσεις του.

υπέροχος γάμοςυπέροχος γάμος

Τη φωτογράφιση του γάμου της Μαρίας και του Ευριπίδη ανέλαβε ο Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio, απαθανατίζοντας όλα τα συναισθήματα αγάπης και ρομαντισμού, εκείνης της μέρας μέσα από το φωτογραφικό φακό του.

υπέροχος γάμος

Εμείς πραγματικά, έχουμε απλά ερωτευτεί το υπέροχο αποτέλεσμα και το εντυπωσιακό σκηνικό, που προέκυψε μέσα από κάθε λήψη του. Άλλωστε, οι εικόνες, μιλούν από μόνες τους.

υπέροχος γάμος

Μαρία και o Ευριπίδης μας χάρισαν μία φανταστική φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


 

Wedding Professionals
WEDDING DECOR: Ell Decor
WEDDING PHOTOGRAPHY: Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio