Ένας φθινοπωρινός γάμος για τη Φανή και το Σωτήρη!

0
266

Ο σημερινός γάμος ανήκει στους αγαπημένους μας, και όπως θα καταλάβεις και μόνη σου πολύ σύντομα, το ίδιο θα πεις κι εσύ. Ξεκινάμε!

Πρόκειται για ένα όμορφο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της πόλης τη Φανή και το Σωτήρη, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες, έκαναν έναν πανέμορφο φθινοπωρινό γάμο.

Ο λόγος για τη Φανή Ουζούνη και το Σωτήρη Χορτομάρη, που την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της Φανής και του Σωτήρη δεν θα μπορούσε να λείπει και η καλύτερή τους φίλη, η κουμπάρα τους, Μαρία Παράσχου, που γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπε τους φίλους της, στην πιο ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους.

Ο γάμος αυτός ήταν πραγματικά ονειρεμένος και αυτό οφείλεται στην πανέμορφη νύφη, στον κομψότατο γαμπρό καθώς και στη μοναδική γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο, στo PHILIPPOS Xenia Hotel , όπου το ζευγάρι πέρασε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και συγκίνησης έως αργά το πρωί, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους.

Ασφαλώς, σε αυτό συνετέλεσαν οι μουσικές επιλογές του DJ Μέμτσα, οι οποίες διατήρησαν στα ύψη το κέφι τόσο της Φανής και του Σωτήρη, όσο και των καλεσμένων, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η βραδιά αυτή, πραγματικά, ήταν γεμάτη διασκέδαση.

Ο DJ Μέμτσας με τις μουσικές του επιλογές κατάφερε να εκτοξεύσει τη διάθεση όλων των παρευρισκομένων διατηρώντας το κέφι, τη ζωντάνια και τη χαρά στα ύψη.

Η Φανή και ο Σωτήρης μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ: PHILIPPOS Xenia Hotel
WEDDING MUSIC: DJ Μέμτσας

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ