Ανανεώστε τη διακόσμηση του χώρου σας με μαξιλαράκια σαλονιού από το κατάστημα By constantina

0
175

Ανανεώστε το σαλόνι σας με διακοσμητικά μαξιλάρια από το κατάστημα by Constantina.

Τα μαξιλάρια, μπορεί να έχουν πρωτίστως, πρακτικό χαρακτήρα, μπορούν ωστόσο να μεταμορφωθούν σε ένα διακοσμητικό αντικείμενο, που θα δώσει μοναδικό στιλ στο χώρο σας. Σε αυτό ακριβώς, σας βοηθά το κατάστημα by Constantina με τις αμέτρητες επιλογές και ιδέες του σε διακοσμητικά μαξιλαράκια σαλονιού.

Έτσι, σύμφωνα με τις νέες πρακτικές της διακόσμησης, τα μαξιλάρια δεν έχουν θέση μόνο στο υπνοδωμάτιο αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, και φυσικά στο σαλόνι.

Κάνουν τον καναπέ σας πιο cozy ενώ, σε μεγαλύτερα μεγέθη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για σκαμπό.

Τα μαξιλάρια καναπέ, άλλωστε, δίνουν χρώμα και φρεσκάρουν τη διακόσμηση στο σαλόνι ή στο καθιστικό σας, ενώ παράλληλα είναι ένα αξεσουάρ, που μπορείτε να αλλάζετε εύκολα, ανάλογα με το γούστο σας ή την εποχή και σίγουρα οικονομικά μιας και στο κατάστημα λευκών ειδών by Constantina μπορείς να βρεις πολλά από αυτά με 10€.

Δώστε χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού σας, τοποθετώντας στον καναπέ και στις πολυθρόνες σας μαξιλάρια, που θυμίζουν έργα τέχνης από το κατάστημα by Constantina.

Διαλέξτε αυτό, που ταιριάζει στο χώρο σας και επιλέξτε τό, από το κατάστημα by Constantina.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα by Constantina αλλά και τις συλλογές του, μπορείτε να το επισκεφθείτε επί της οδού Δημητρίου και Καραολή 3 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23211 11678.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ