Αριστοκρατικός γάμος στη Λάρισα για τη Μαρία και τον Αστέριο!

0
1011

Είμαστε πολύ χαρούμενες, που σήμερα στο ogamosmas.gr φιλοξενούμε έναν υπέροχο, αριστοκρατικό, φθινοπωρινό γάμο από τη Λάρισα.

Η Μαρία και ο Αστέριος, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και πραγματικά ο γάμος τους είχε όλη τη λάμψη του Φθινοπώρου, ενώ ήταν γεμάτος ζεστασιά, κέφι και ευτυχία.

Ο λόγος για τη Μαρία και τον Αστέριο Λυτσιούλη, που το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, στις 19:00 το απόγευμα,  στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Καππαδόκη, στο χωριό Μάνδρα στη Λάρισα, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της Μαρίας και στου Αστέριου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους  Αντιγόνη και Δήμος Παπακυπριανός, που μαζί με συγγενείς και φίλους και γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν το όμορφο ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Ο γάμος μου ήταν αυτό, που ονειρευόμουν πάντοτε, από μικρή. Ένας γάμος της πρώτης κατηγορίας στη Λάρισσα, που ξεπερνούσε κάθε ονειρό μου. Με ένα υπέροχο νυφικό, κεντημένο με διαμάντα, μέσα στο οποίο κάθε κορίτσι νιώθει πραγματική πριγκίπισσα!«, μας επισήμανε από την πρώτη στιγμή η πανέμορφη Μαρία.

«Το σύζυγό μου, τον περίμενα με πολύ αγωνία, γιατί πραγματικά τον λατρεύω. Πέρασα πολλά, για να γίνω νύφη. Ειλικρινά, ό, τι ονειρευόμουν, κατάφερα να το φτιάξω στο γάμο μας, για να μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι και να τον χαρεί τόσο πολύ και ο Στέργιος μου!».

Τη φωτογραφική επιμέλεια του γάμου ανέλαβε ο Θέμης Παπανδρέου.

Η Μαρία και ο Αστέριος μας χάρισαν έναν υπέροχο γάμο για αυτό τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ