ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: Μία Επέμβαση Που Θα Αλλάξει Την Εμφάνιση Και Την Ψυχολογία Σου (Ευάγγελος Ακτσαλής – Πλαστικός Χειρουργός)

0
22

Το στήθος για μία γυναίκα είναι το σύμβολο της θηλυκότητάς της. Η ίδια αισθάνεται πιο ποθητή και συνεπώς αυξάνεται η ψυχολογία της.

Έτσι, όταν αναφερόμαστε στην πλαστική-αυξητική στήθους δεν απορούμε γιατί είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις, καθώς καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στο γυναικείο πληθυσμό και όλο και περισσότερες είναι εκείνες που τολμούν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Αυξητική Στήθους

Από την στιγμή που έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις σε μία αλλαγή για το σώμα σου, τότε θα πρέπει να εμπιστευφθείς τον καλύτερο στο είδος.

Ο Ευάγγελος Ακτσαλής – Πλαστικός Χειρουργός δραστηριοποιείται στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής με σπουδές στη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στο Lister Hospital, Stevenage, St Andrew’ s Hospital, Essex και στο Derriford Hospital, Plymout αλλά και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών την περίοδο 2006-2011.

Ευάγγελος Ακτσαλής – Πλαστικός Χειρουργός

Η εμπειρία του και η προσήλωσή του στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής τον έχει κάνει να ξεχωρίζει και να κάνει τον κάθε πελάτη να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

Στόχος της αυξητικής στήθους είναι το φυσικότερο δυνατό αποτέλεσμα. Ώστε, επιστρέφοντας στο σπίτι να μην μετανιώνεις για το αποτέλεσμα που έχεις επάνω στο σώμα σου.

Τα στάδια της επέμβασης 

Η επέμβαση γίνεται υπό γενική αναισθησία και συνίσταται στην τοποθέτηση τελευταίας γενιάς σιλικονούχων ενθεμάτων μέσω μιας μικρής τομής κάτω από την θηλή ή στην φυσική πτυχή κάτωθεν του μαστού.

Αυξητική Στήθους

Η λειτουργικότητα του μαστού (αισθητικότητα-θηλασμό) παραμένει ανεπηρέαστη. Ενώ τα ράμματα είναι πολύ λεπτά και απορροφήσιμα, καθιστώντας την τομή μεσοπρόθεσμα πρακτικά δυσδιάκριτη.

Άμεσα μετεγχειρητικά συστήνεται η χρήση αθλητικού τύπου ελαστικού στηθόδεσμου. Ενώ, επιστρέφετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες (π.χ. εργασία) μετά από 3-4 ημέρες και στις αθλητικές μετά από έναν μήνα.

Αυξητική Στήθους

Πλεονεκτήματα της επέμβασης 

Η αυξητική στήθους σας προσφέρει:

  • φυσικό, μακροχρόνιο αποτέλεσμα
  • συμμετρία μαστών με το υπόλοιπο σώμα σας
  • βελτίωση της εικόνας και της αυτοεκτίμησής σας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση κλείστε το ραντεβού σας.

Τον Ευάγγελο Ακτσαλή – Πλαστικό Χειρουργό, μπορείτε να τον επισκεφθείτε στο ιατρείο του επί της οδού  Σταυρίδου 2, Πλατεία, αλλά και τηλεφωνικά στο 2321 111 363, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Ευάγγελος Ακτσαλής, Πλαστικός Χειρουργός, αλλά και στο website που διαθέτει www.aktsalis.gr