Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Πύργος Γεώργιος

0
286

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Πύργος Γεώργιος

Στη συνεχή μας προσπάθεια για να είμαστε υγιείς, σε φόρμα και με ενέργεια, για να αποκτήσουμε το τέλειο σώμα και για να ζήσουμε μια μακρόχρονη ζωή μακριά από ασθένειες, δοκιμάζουμε επίμονα διάφορες δίαιτες. Επιχειρούμε αυστηρές δίαιτες, παραμυθένιες δίαιτες, δίαιτες που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα, και διάφορα προϊόντα για απώλεια βάρους. Όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν.

Σκοπός του διατροφολογικού κέντρου Πύργος είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του. Έτσι, το διατροφικό σας πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στην καθημερινότητά σας και συντάσσεται με βάση τα αποτελέσματα της Ανάλυσης Σύστασης Σώματος & του Βασικού Μεταβολισμού σας.

Ακόμα, σε κάθε συνεδρία γίνονται όλες οι απαραίτητες μετρήσεις ενώ παράλληλα γίνεται παρακολούθηση της προόδου σας. Μαζί με τη μεθοδικότητα, την υποστήριξη και τη διατροφική αγωγή που σας παρέχεται, η ρύθμιση του βάρους γίνεται εύκολα και χωρίς στερήσεις.

Με δύο γραφεία, το ένα στο κέντρο της πόλης των Σερρών επί της οδού Φλωριά Δημητρίου 8 και  το άλλο στο Σιδηρόκαστρο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 39, η επικοινωνία είναι άμεση.

Ο φόβος της ζυγαριάς, αντικαθίσταται από την ισορροπημένη και σωστή διατροφή που πλέον γίνεται τρόπος ζωής.

 

Επικοινωνήστε άμεσα με τον επαγγελματία

LOCATION: Φλωριά Δημοσθένους 8, Σέρρες | Ελ. Βενιζέλου 39, Σιδηρόκαστρο
Τηλ: (+30) 23210 65760

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ