Γάμος τα Χριστούγεννα για την Αποστολία Ελευθερίου & τον Δημήτρη Ελευθεριάδη

0
525

Αγαπάμε τα Χριστούγεννα και φυσικά λατρεύουμε τους γάμους που τελούνται αυτή την εποχή του χρόνου. Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο θα θυμηθούμε έναν από τους αγαπημένους των αναγνωστών μας.

Φωτογράφος Γάμου : Photometro - Χρήστος Αντωνίου
Christmas Wedding για τον Δημήτρη Ελευθεριάδη & την Αποστολία Ελευθερίου

Ένα ταξίδι στην Βενετία, αποτέλεσε το έναυσμα για να ακολουθήσει το ομορφότερο ταξίδι για το ζευγάρι, αυτό της νέας τους ζωής. Η πρόταση γάμου έγινε εκεί, βγαλμένη από σκηνές ταινίας, ίσως και παραμυθιού. Έτσι όπως κάθε γυναίκα το φαντάζεται, το επιθυμεί, το περιμένει. Μία σχέση, που βασίστηκε στον αληθινό έρωτα κάνοντας τον κύκλο της και καταλήγοντας στον γάμο.

χριστουγεννιάτικος γάμος
Christmas Wedding – Φωτογράφος Γάμου : Photometro – Χρήστος Αντωνίου

Το γάμο του Δημήτρη Ελευθεριάδη (επιχειρηματίας-οικονομολόγος) και της Αποστολίας Ελευθερίου (επιχειρηματίας & δημιουργός του ogamosmas.gr) όπου αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους κάνοντας έναν Χριστουγεννιάτικο γάμο που άφησε εποχή.

Christmas Wedding – Φωτογράφος Γάμου : Photometro – Χρήστος Αντωνίου
Christmas Wedding – Φωτογράφος Γάμου : Photometro – Χρήστος Αντωνίου

Η επιλογή της ημερομηνίας δεν ήταν τυχαία μιας και το ζευγάρι επέλεξε την 26η Δεκεμβρίου του 2015, δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων για την τέλεση του μυστηρίου. Στις 16:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μητρόπολη Σερρών) ο Δημήτρης και η Αποστολία έδωσαν το ωραιότερο ραντεβού της ζωής τους, ένα ραντεβού διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Γάμος Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο με κάθε σεβασμό και επισημότητα.

Το μυστήριο του γάμου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο
Ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Μαλάκος

Ενώ οι ιερείς που παρευρέθηκαν ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Μαλάκος, ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιορδάνης Θεμελίδης, ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καϊμακάμης, ο Αιδεσιμ. Σταυρ. Οικονόμος Πάτερ Ραφαήλ Λίγδας και οι ψάλτες δημιουργώντας κατάνυξη στον Ιερό Ναό κατά την διάρκεια του μυστηρίου. Ο Μητροπολιτικός Ναός έλαμπε ολόκληρος ενώ οι καλεσμένοι με σεβασμό και δέος συμμετείχαν απόλυτα  στο μυστήριο.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού, Χρήστος Στεφανής (επιχειρηματίας) και η σύζυγός του Ευγενία Παπαϊωάννου (εικαστικός) δεν έλλειπαν από το πλευρό τους δίνοντας δύναμη και χαρά με την παρουσία τους. Δίπλα τους φυσικά ήταν και οι οικογένειές τους, οι άνθρωποι οι δικοί τους.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού, Χρήστος Στεφανής και Ευγενία Παπαϊωάννου

Ήταν ολοφάνερο πως τόσο οι γονείς της νύφης Στράτος και Παρασκευή Ελευθερίου όσο και οι γονείς του γαμπρού Λάζαρος και Ιωάννα Ελευθεριάδη, είχαν την ίδια αίσθηση, της χαράς και της απόλυτης ευτυχίας. Σπουδαίο ρόλο όμως έπαιξαν και τα αδέρφια του ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα, η αδερφή της Αποστολίας, Στέλλα Ελευθερίου μαζί με τον σύζυγό της Χαράλαμπο Πιτιακούδη, δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους.

Αριστερά: οι γονείς της νύφης Στράτος και Παρασκευή Ελευθερίου – Δεξιά: η γιαγιά Σταματία και η αδερφή Στέλλα Ελευθερίου
Αριστερά: Το έθιμο του παπουτσιού – Δεξιά: Οι φίλες της Αποστολίας

Ενώ από την άλλη, η αδερφή του Δημήτρη, Αλεξάνδρα Ελευθεριάδη μαζί με τον σύζυγό της Αθανάσιο Πάσχο στέκονταν γεμάτοι υπερηφάνεια και χαρά πλάι τους. Φυσικά ο Σπύρος Ελευθεριάδης, δεν μπορούσε να μην στέκεται εκεί χαρούμενος για δύο λόγους. Από την μία γιατί έβλεπε τον αδερφό του στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του και από την άλλη γιατί ο ίδιος αποτέλεσε το πρόσωπο που έφερε σε επαφή το ζευγάρι.

Από Αριστερά: η αδερφή Αλεξάνδρα Ελευθεριάδη μαζί με το σύζυγό της Αθανάσιο Πάσχο. Η μητέρα Ιωάννα, ο πατέρας Λάζαρος και ο αδερφός Σπύρος Ελευθεριάδης. Τέλος, η γιαγιά Ευγενία

 

Οι γονείς Λάζαρος & Ιωάννα Ελευθεριάδη

Οι καλεσμένοι πολλοί και επώνυμοι της πόλης των Σερρών,  τίμησαν με την παρουσία τους τον λαμπερό αυτό γάμο. Όμως επειδή ως γνωστόν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, καλύτερα να δούμε παρακάτω.

Αριστερά: Η κοπή της γαμήλιας τούρτας – Δεξιά: Ο πρώτος χορός – Christmas Wedding
Το βαλς των Χριστουγέννων υπό το άκουσμα κλασσικής μουσικής – Christmas Wedding
Γαμήλια δεξίωση – Christmas Wedding
Γαμήλια δεξίωση – Christmas Wedding
Πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης – Christmas Wedding

Η φωτογράφηση της επόμενης μέρας έγινε σε εξωτερικό χώρο. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν από την next day φωτογράφηση με το φωτογράφο Χρήστο Αντωνίου είναι απίστευτα όμορφες…

Next Day Φωτογράφηση – Φωτογράφος Χρήστος Αντωνίου
Next Day Φωτογράφηση – Φωτογράφος Χρήστος Αντωνίου
Next Day Φωτογράφηση – Φωτογράφος Χρήστος Αντωνίου
Next Day Φωτογράφηση – Φωτογράφος Χρήστος Αντωνίου
Next Day Φωτογράφηση – Φωτογράφος Χρήστος Αντωνίου

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο! Βρείτε μας και στο Facebook