Κομμώσεις Kostas Headworks-Μιτάκης Κωνσταντίνος

0
491

Κομμώσεις Kostas Headworks-Μιτάκης Κωνσταντίνος

Το κομμωτήριο Kostas Headworks δεν είναι από τα συνηθισμένα κομμωτήρια στην πόλη των Σερρών. Χώρος μοντέρνας αισθητικής, ιδιαίτερα ζεστός και με εύκολη πρόσβαση, θα σας ανταμείψει για την επιλογή σας.

Η καλή δουλειά των τόσων χρόνων κάνει την φήμη του κομμωτηρίου Kostas Headworks να εξαπλώνεται γρήγορα και αυτό είναι κάτι για το οποίo, η ομάδα του κομμωτηρίου είναι περήφανη. Η ευγένεια του προσωπικού του κομμωτηρίου και ο σεβασμός στον προσωπικό χρόνο του κάθε πελάτη είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Απολαύστε λοιπόν τον καφέ σας ή το τσάι σας και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της ομάδας μας.

Με νέες αποκλειστικές υπηρεσίες και πακέτα ομορφιάς, έχοντας στα χέρια μας ως εργαλεία τα πιο καινοτόμα προϊόντα, καλύπτουν όλες τις ανάγκες και εξατομικεύουν την ομορφιά και την ευεξία για κάθε πελάτη στη πόλη των Σερρών. Επιδιώκουμε να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και τις τάσεις της μόδας στο χώρο της κομμωτικής τέχνης και για αυτό έχουμε καθιερώσει την συνέπεια στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η πρώτη θέση όμως, εκτός από την αναγνώριση, σημαίνει και ευθύνη απέναντι στον πελάτη. Αποτελεί υπόσχεση που δίνουμε σε αυτόν.

Με την ανεξάντλητη δύναμη της φαντασίας μας και της δημιουργικότητάς μας, αναλαμβάνουμε να αναδείξουμε το στυλ που σας εκφράζει. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και όχι μόνο, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της κομμωτικής, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές, επινοούμε και δημιουργούμε κουρέματα και χτενίσματα για τον άντρα, την γυναίκα και το παιδί, τόσο μοναδικό όσο και …εσείς! Όχι ένα απλό κομμωτήριο στην πόλη των Σερρών! Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε στιλιστική σας φαντασίωση. Από ένα απλό φρεσκάρισμα μέχρι την πιο ριζική αλλαγή. Αφεθείτε στα χέρια μας και απολαύστε την  φροντίδα και την περιποίηση που σας αρμόζει. Μια επίσκεψη στον χώρο μας θα σας πείσει.

Και το σημαντικότερο, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες προσωπικές υπηρεσίες μέχρι την ημέρα του γάμου. Κάνουμε διάγνωση των αναγκών σας δίνοντάς σας προσωπικές συμβουλές. Συζητάμε για το στυλ σας, την επιλογή του χτενίσματος σας και ακούμε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Επιλέγουμε μαζί το ιδανικό χτένισμα ανάμεσα σε κομψά σινιόν και ανάλαφρα χτενίσματα. Αποφασίζουμε και επιλέγουμε την υπηρεσία χρώματος, χτενίσματος και περιποίησης που επιθυμείτε ανταύγειες ή ολική ανανέωση χρώματος, χτένισμα λείο και λαμπερό ή αιθέριες μπούκλες αλλά και περιποίηση των μαλλιών για αναδόμηση σε βάθος. Παράλληλα, πραγματοποιούμε το δοκιμαστικό χτενίσματος και αν το επιθυμείτε ορίζουμε ραντεβού για ένα ακόμη δοκιμαστικό χτένισμα. Επιπλέον, σας παρακολουθούμε προσωπικά μέσα από τις επισκέψεις έτσι ώστε τα μαλλιά σας να ακτινοβολούν τη μεγάλη ημέρα. Τέλος, δημιουργούμε το χτένισμα και τοποθετούμε τα επιλεγμένα αξεσουάρ μαλλιών πέπλα, πέρλες, αξεσουάρ της επιλογής σας για να είναι όλα όπως τα έχετε φανταστεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χτένισμα είναι τέχνη και μόνο ένας ταλαντούχος και έμπειρος επαγγελματίας θα μπορέσει να σας προτείνει κάποια νυφικά χτενίσματα που θα τονώσουν την εικόνα σας και θα εναρμονίζονται με το υπόλοιπο της νυφικής σας εμφάνισης!

Επικοινωνήστε άμεσα με τον επαγγελματία

LOCATION: Αν. Γαλδέμη 32, Σέρρες
Τηλ: (+30) 2321 3 01824

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ