«Μέσα» στα παπούτσια της νύφης

0
57

Μιας και το νυφικό, το γαμήλιο κέικ και το γαμήλιο πάρτι, έχουν διάρκεια «ζωής» έως και 24 ώρες, μπορείς να επενδύσεις λίγα περισσότερα σε ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ, που θα το χρησιμοποιείς ίσως για χρόνια.

Ο λόγος για τα γοβάκια της νύφης, για τα οποία όλο και περισσότερες, τα προτιμάνε σε μοντέλα, που θα μπορούν να ξαναφορεθούν.

«Μπες», λοιπόν, μέσα στα παπούτσια της νύφης και δες μαζί μας τι πρέπει να προσέξεις προτού τα αγοράσεις.

Κατ’ αρχήν πρέπει πρώτα να σκεφθείς πόσο ψηλά τα θέλεις να είναι. Σκέψου το μάκρος του νυφικού σου, πόσο ψηλή θέλεις να φαίνεσαι κι αν έχεις ξαναφορέσει ποτέ (αυτό είναι πολύ σημαντικό) ή είσαι συνηθισμένη, στο να φοράς ψηλοτάκουνες γόβες.

Μια άλλη παράμετρος, την οποία πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, είναι ο χώρος που θα γίνει ο γάμος και η δεξίωση. Αν για παράδειγμα, η δεξίωσή σου θα γίνει σε χώρο με γρασίδι, μια γόβα στιλέτο, θα σε δυσκολέψει πολύ. Μια πλατφόρμα, όμως, θα είναι ότι πρέπει.

Πόσο επίσημος θα είναι ο γάμος; Διότι το υλικό των παπουτσιών, είναι εκείνο, που θα κάνει τη διαφορά.

Θέλεις να τα ξαναφορέσεις; Μέχρι πρότινος, τα πιο δημοφιλή παπούτσια νύφης, ήταν οι παραδοσιακές ιβουάρ σατέν γόβες. Τώρα όμως, οι νύφες προτιμούν να ξοδέψουν ένα μεγάλο ποσό, ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και μετά τη μεγάλη μέρα. Μάλιστα κάποιοι σχεδιαστές άκουσαν τις προσευχές τους και δημιούργησαν «έργα τέχνης» για τα πόδια της νύφης!

Αν και τα παπούτσια της νύφης δε φαίνονται και πολύ, όντας κρυμμένα πίσω από το μακρύ ποδόγυρο, εντούτοις, όταν έρθει η ώρα του χορού γίνεται και η αποκάλυψή τους. Οπότε, γιατί να μην επενδύσεις σε ένα πορτοκαλί ζευγάρι; Έχει πλάκα να χρησιμοποιήσεις ένα διαφορετικό χρώμα. Εκτός κι αν η Σταχτοπούτα είναι το πρότυπό σου.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να νιώθει η νύφη άνετη μέσα στα παπούτσια της. Όταν περπατάς στο διάδρομο της εκκλησίας, κανείς, δε θα κοιτάξει τα παπούτσια σου.

Αλλά εσύ θα είσαι εκείνη, που θα θυμάται με νοσταλγία πως φορούσες κατακόκκινα παπούτσια. Θα μπορείς μάλιστα να λες στα παιδιά σου: «Ήμουν πολύ μπροστά για την εποχή μου»!

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Shoe Shopping: Οι 6 πολύτιμες συμβουλές μιας bridal stylist!

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ