Οι ηλεκτρικές συσκευές που θα σου λύσουν τα χέρια, από τα Ηλεκτρικά Δήμου-Mega Electircs!

0
42

Το κατάστημα Ηλεκτρικά Δήμου – Mega Electrics, είναι ένα μοναδικό κατάστημα με gadgets και ηλεκτρικές συσκευές, εδώ και χρόνια στην πόλη των Σερρών.

Είναι μια ελληνική, οικογενειακή και υγιής εταιρεία, στην καρδιά της πόλης των Σερρών. Διαθέτει ικανά και έμπειρα στελέχη, που για δεκαετίες συνεχούς απασχόλησης, έχουν σαν κύριο μέλημά τους την αξιόπιστη και αποτελεσματική λειτουργία του καταστήματος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Σήμερα, το κατάστημα Ηλεκτρικά Δήμου – Mega Electrics, διανύει μία μεγάλη επαγγελματική πορεία, ενώ έχει ως σταθερούς στόχους του, την κάλυψη των αναγκών του κάθε καταναλωτή και την ουσιαστική εξυπηρέτησή του με αξιοπιστία, συνέπεια και ευαισθησία.

Οι συλλογές στα Ηλεκτρικά Δήμου – Mega Electrics, αποτελούνται από επώνυμα είδη διάσημων κατασκευαστών και σχεδιαστών, που έχουν εμπιστευθεί στο κατάστημα την εκπροσώπησή τους.

Τα προϊόντα του καταστήματος Ηλεκτρικά Δήμου – Mega Electrics, φροντίζουν να έχουν άποψη και στυλ, πρωτοτυπία και ουσιαστική χρηστικότητα, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία τιμών, για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των νέων ανθρώπων αλλά και τις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Το κατάστημα Ηλεκτρικά Δήμου – Mega Electrics, ήταν και θα είναι θεσμός για το ξεκίνημα της έγγαμης ζωής. Τα νέα ζευγάρια είτε συμπληρώνουν εδώ τη λίστα γάμου τους, είτε το επιλέγουν, για να εξοπλίσουν το νέο τους σπιτικό, γνωρίζοντας ότι όσα αποκτήσουν από το κατάστημα, θα τα χαίρονται για μια ζωή, εκείνοι και τα παιδιά τους.

Το ίδιο συμβαίνει και με όσους αποφασίζουν να ανανεώσουν το χώρο τους, με οποιαδήποτε ευκαιρία. Για αυτό και επιλέγουν το κατάστημα Ηλεκτρικά Δήμου – Mega Electrics, γνωρίζοντας ότι επενδύουν για τον πιο πολύτιμο χώρο της ζωής τους, το σπίτι τους! Η ποιότητα, είναι κοινό μυστικό, είναι τελικά προσιτή και συμφέρει, διότι έχει διάρκεια, ισχύ και αξιοπιστία στο χρόνο.

Επιπλέον, για μεγαλύτερη ευκολία στην απόκτηση των προϊόντων, απέναντι σε όλο τον κόσμο αλλά ειδικότερα στα νέα ζευγάρια, στα Ηλεκτρικά Δήμου – Mega Electrics, γίνονται ειδικές τιμές και ευκολίες πληρωμής, με όλες τις πιστωτικές κάρτες που είναι διαθέσιμες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις συσκευές, επισκεφθείτε το κατάστημα Ηλεκτρικά Δήμου – Mega Electrics επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 6 ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 23210 27619.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ