Οι 7 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά για το 2018

3658

Στο New York Bridal Fashion Week για τη σεζόν Άνοιξη 2018, είδαμε καταπληκτικά νυφικά και μέσα από αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τα κορυφαία trends, για την επόμενη χρονιά κατευθείαν από τις πασαρέλες.

Οι πιο ταλαντούχοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις καινούριες νυφικές τους συλλογές για τη νέα σεζόν. Μεγάλα ονόματα, όπως Galia Lahav, Berta, Marchesa και Oscar de la Renta ήταν ανάμεσα στους σχεδιαστές, που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις ξεχωριστές δημιουργίες τους.

Μαύρο

Είναι επίσημο. Το μαύρο είναι το νέο λευκό. Από τους σοφιστικές μαύρους φιόγκους, μέχρι τις εκθαμβωτικές ολόμαυρες φούστες, είδαμε το μαύρο στις περισσότερες πασαρέλες του Bridal Fashion Week. Αν θέλετε κι εσείς να κλέψετε τις εντυπώσεις ή απλά να προσθέσετε μία πινελιά αυτής της εκκεντρικής τάσης στο γάμο σας, τότε σίγουρα, αυτό το trend είναι για εσάς.

Βολάν

Δώστε μία δραματική πινελιά στη μεγάλη μέρα με αυτή την λεπτή, εξαιρετικά θηλυκή λεπτομέρεια. Τα βολάν παντού, δίνουν διάσταση, σε μία λεπτή σιλουέτα. Πώς σας φαίνεται η φούστα γεμάτη από βολάν; Είναι η τελευταία λέξη της μόδας και θα είναι μεγάλη τάση το 2018.

Διάφανοι Κορσέδες

Λατρεύουμε αυτό το εντυπωσιακό bridal look για δύο, κυρίως, λόγους. Οι κορσέδες τονίζουν το πιο στενό σημείο του σώματός σας και η διαφάνεια προσδίδει μία καλαίσθητη σεξουαλικότητα στο outfit. Μπορείτε να συνδυάσετε τον κορσέ με μία φούστα, που ανοίγει στο κάτω μέρος για πιο πριγκιπικό στιλ, ή για τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, μπορείτε να τον ταιριάξετε με μία επίσης στενή φούστα. Το αποτέλεσμα θα είναι σικ και εντυπωσιακό.

Μπλε Αποχρώσεις

Οι σχεδιαστές έδωσαν μία φρέσκια πινελιά στα παραδοσιακά νυφικά, που βλέπαμε τις προηγούμενες σεζόν. Οι μπλε υποτόνοι, συνδυασμένοι με λευκή δαντέλα έδειχναν υπέροχοι στην πασαρέλα, ενώ ένα τέτοιο νυφικό είναι ιδανικό για τις ρομαντικές νύφες. Από την άλλη, ένα εντυπωσιακό, πιο σκούρο μπλε νυφικό (ή με σκούρες μπλε λεπτομέρειες), θα δώσει βασιλικό ύφος στο bridal look σας.

Κλασικές Σιλουέτες

Είναι δύσκολο να κάνετε λάθος με ένα κλασικό νυφικό. Στο κάτω-κάτω, οι φωτογραφίες μένουν για πάντα. Οι δομημένες σιλουέτες με κλασική λαιμόκοψη έκαναν ένα πολύ δυναμικό comeback. Τα νυφικά σε Α-γραμμή και τα γοργονέ υπήρχαν σε κάθε συλλογή, συνδυασμένα με ρετρό αξεσουάρ.

Γάντια

Αυτό το θηλυκό αξεσουάρ είναι ξανά τάση και είναι ο ορισμός της κομψότητας. Τα διάφανα γάντια υπήρχαν στις περισσότερες πασαρέλες των πιο ταλαντούχων και διασήμων σχεδιαστών. Μπορείτε να επιλέξετε γάντια μόνο για τις παλάμες, ή μέχρι τον αγκώνα. Αυτή η πολυτελής λεπτομέρεια, προσθέτει έξτρα λάμψη σε οποιοδήποτε σύνολο.

Φιόγκοι

Οι φιόγκοι είναι τάση εδώ και αρκετές σεζόν, ωστόσο αυτή η έξτρα σικ λεπτομέρεια, φαίνεται ότι δεν έχει να πάει πουθενά. Το 2018, οι φιόγκοι θα είναι πιο μεγάλοι από ποτέ, αν λάβουμε υπόψιν μας όσα είδαμε στο New York Bridal Fashion Week για τη σεζόν Άνοιξη 2018. Οι σχεδιαστές επέλεξαν statement φιόγκους, για να διακοσμήσουν τα νυφικά στις συλλογές τους. Πώς σας φαίνεται; Θα το δοκιμάζατε;

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα 8 πράγματα που θα σας οδηγήσουν στη σωστή επιλογή νυφικού!