Οργάνωση Βάπτισης: Τα βήματα Για Την Επιλογή Του Σωστού Θέματος (με τη βοήθεια της Βιοτεχνίας Ειδών Βάπτισης και Γάμου Κερατίδης)

0
224

Σήμερα, στο www.ogamosmas.gr, ανοίγουμε το κεφάλαιο  της θεματικής βάπτισης, με τη βοήθεια της Βιοτεχνίας ειδών γάμου & βάπτισης Κερατίδης.

Θέλετε, λοιπόν, να ετοιμάσετε για το μωρό σας μία εντυπωσιακή βάπτιση με γούστο και καλαισθησία; Επιλέξτε ένα θέμα για όλα! Το προσκλητήριο, τη μπομπονιέρα, τη διακόσμηση και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Το www.ogamosmas.gr με τη βοήθεια της Βιοτεχνίας ειδών γάμου & βάπτισης Κερατίδης σας προτείνει κάποιες ιδέες, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε σοφά την επιλογή θέματος, για τη βάπτιση του μωρού σας. Ξεκινάμε!

Αρχικά, θα πρέπει να δείτε αν υπάρχει ήδη θεμα βάπτισης είτε από το όνομα, που θα δώσετε στο μωρό σας, π.χ. Άγγελος, είτε από κάποιο αγαπημένο παιχνίδι του μωρού σας.

Συνήθως, το φύλο του παιδιού, είναι αυτό, που κατευθύνει προς την κατάλληλη επιλογή θέματος βάπτισης. Στα κοριτσάκια, συνηθίζονται θέματα όπως νεράιδες και πριγκίπισες ενώ, για τα αγοράκια αυτοκινητάκια και ζωάκια!

Μήπως, όμως, το μωρό σας εχει κάποιο αγαπημενο παραμυθί; Όπως για παράδειγμα τη σταχτομπούτα ή τον πινόκιο; Τότε, έχετε μπροστά σας, την απάντηση για το θέμα της βάπτισης, που θα κάνετε.

Ωστόσο, βέβαια, θέμα βάπτισης μπορείτε να αντλείσετε και από κάποιο αγαπημένο τραγούδι, όπως τον σκατζόχοιρο ή το μια ωραία πεταλούδα, εάν το μωρό σας ξετρελαίνεται κάθε φορά που τα ακούει.

Αν το μωράκι σας, βέβαια, δεν σας έχει δείξει ακόμη τις προτιμήσεις του για κάποιο από τα παραμύθια, που του διαβάζετε ή απο τα τραγουδάκια, που του τραγουδάτε, τότε μπορείτε να αντλείσετε το θέμα της βάπτισης, από κάποια λατρεία του μπαμπά, προς κάποια ομάδα ή από το επάγγελμά του για τα αγοράκια, και την αγαπημένη παραμυθένια ηρωίδα της μαμάς για τα κοριτσάκια. Είναι πραγματικά μοναδική ιδέα!

Ακόμη και ο τόπος καταγωγής σας, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, για τη βάπτισή του. Επιλέξτε, λοιπόν, ανάλογα με τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου το θέμα της πρόσκλησης, της μπομπονιέρας και γιατί όχι, της όλης διακόσμησης.

Στην περίπτωση εκείνη, δε, που δεν είστε σε θέση και πάλι να βρείτε το ιδανικό θέμα για τη βάπτιση του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρής σας πριγκίπισσας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς με τη βοήθεια της Βιοτεχνίας ειδών γάμου & βάπτισης Κερατίδης θα βρείτε πραγματικά το ιδανικότερο θέμα για εσάς και το μωρό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της βάπτισης του μωρού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα Κερατίδης | Βιοτεχνία ειδών γάμου & βάπτισης επί της οδού Ν. Νικολάου 6 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 20842.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ