Παιδικά κοσμήματα & φυλαχτά από το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος

0
1014

Τα παιδικά κοσμήματα για κορίτσια και αγόρια καθώς και τα κοσμήματα για μωρά, αποτελούν την καλύτερη εναλλακτική λύση παιδικού δώρου για όλες τις περιστάσεις.

Χαρούμενα παιδικά σκουλαρίκια ως δώρο γενεθλίων, χαριτωμένα παιδικά βραχιόλια και ταυτότητες με χαραγμένο το όνομα για δώρα βάπτισης.

Ιδιαίτερα φυλαχτά, ξεχωριστά παιδικά δαχτυλίδια για γιορτές, μοναδικά παιδικά κολιέ, καθώς και κάθε είδους χρυσά και λευκόχρυσα κοσμήματα για παιδιά, αξίζει να κοσμούν τις φιγούρες των δικών σας ηρώων.

Στο εργαστήρι Χρυσοχοΐας Καρυώτης Κωνσταντίνος, λοιπόν, υπάρχουν φυσικά πολλά και διαφορετικά παιδικά κοσμήματα για να διαλέξετε. Η ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και στυλ που θα συναντήσετε θα σας εκπλήξει.

Με μία επίσκεψή σας στο Εργαστήριο Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος το οποίο θα βρείτε στην οδό Ανατολικής Θράκης 5 και στο τηλέφωνο 23210 64010 ή στο 697 9341 723, θα βρείτε σίγουρα το παιδικό κόσμημα ή φυλαχτό που αναζητάτε και φυσικά σε πολύ καλές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιδικά κοσμήματα και φυλαχτά του Εργαστηρίου Χρυσοχοϊας Καρυώτης Κωνσταντίνος μπορείτε να το επισκεφθείτε επί της οδού Ανατολικής Θράκης 5 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 64010.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ