Πρίγκιπας Harry: Πώς έκανε πρόταση γάμου στην Meghan Markle;

0
50

Όσα αποκάλυψε το ζευγάρι στην πρώτη κοινή συνέντευξη.

Η πρώτη επίσημη κοινή συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση και φωτογράφηση για τον αρραβώνα τους.

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle

Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου και όπως φαίνεται, το σκηνικό ήταν ιδιαίτερα… casual. » Ήταν ένα απλό βράδυ στο σπίτι, ετοιμάζαμε ψητό κοτόπουλο. Ήταν μια υπέροχη έκπληξη, τόσο γλυκιά και ρομαντική«, δήλωσε η Markle. Όπως περιέγραψαν, ο πρίγκιπας γονάτισε και εκείνη τον διέκοψε πριν ολοκληρώσει τη φράση του λέγοντας «μπορώ να πω ναι;».

«Μετά αγκαλιαστήκαμε και εγώ κρατούσα το δαχτυλίδι. ‘Μπορώ να σου δώσω το δαχτυλίδι; Α ναι, το δαχτυλίδι!’ είπε εκείνη. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, ήμασταν οι δυο μας και πραγματικά νομίζω ότι κατάφερα να την ξαφνιάσω«, είπε ο Harry.

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν, το δαχτυλίδι σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον πρίγκιπα Harry. «To δαχτυλίδι είναι χρυσό, γιατί αυτό είναι το αγαπημένο της, και ο κεντρικός λίθος είναι από τη Μποτσουάνα. Τα μικρά διαμάντια στις δύο πλευρές είναι από την προσωπική συλλογή της μητέρας μου, για να σιγουρευτώ ότι είναι μαζί μας σε αυτό το τρελό ταξίδι μαζί«, δήλωσε.

Ακόμα, το ζευγάρι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας στο κοντινό μέλλον. Παρ’ όλο που ο Harry δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή δε σκέφτονται τα παιδιά, πρόσθεσε: «Ένα βήμα τη φορά. Αν όλα πάνε καλά, θα δημιουργήσουμε οικογένεια στο κοντινό μέλλον». 

Πηγή: www.madamefigaro.gr

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το Ένας όμορφος γάμος για τη Στέλλα και τον Άκη

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ