Σοφία Μπαΐρα Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

0
344

Σοφία Μπαΐρα Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Η διαιτολόγος – διατροφολόγος Σοφία Μπαΐρα, διατηρεί το γραφείο της στην πόλη των Σερρών και εξειδικεύεται στη διαιτολογία και στη διατροφολογία, καθώς και στη ρύθμιση προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με την παχυσαρκία και την κακή διατροφή.

Η Σοφία Μπαΐρα επιδιώκει την προσωπική επαφή και σχέση με τους πελάτες της ενώ, βασισμένη στις υψηλές γνώσεις της απέναντι στο αντικείμενό της, εγγυάται άριστα αποτελέσματα στη μείωση βάρους, μέσω της μείωσης λίπους.

Στόχος της Σοφίας είναι να σας καθοδηγήσει σε ένα ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέροντας την καλύτερη δια βίου διατροφική καθοδήγηση, μέσα από μία εξατομικευμένη και πρακτική προσέγγιση.

Η ίδια, μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφράσετε την επιστήμη σε ισορροπημένη διατροφή, βασισμένη στις δικές σας ανάγκες. Μαζί της, θα συνεργαστείτε ώστε να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους που να ταιριάζουν στις ατομικές σας ανάγκες, στις προτιμήσεις και στον τρόπο ζωής σας.

Τα διαιτολόγιά της είναι αυστηρώς προσωπικά και σχεδιασμένα έτσι, ώστε να συμβαδίζουν με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου.

Η διαιτολόγος – διατροφολόγος Σοφία Μπαΐρα, λοιπόν, παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:

  • μείωση σωματικού βάρους και απώλεια λίπους (είτε σε φυσιολογικές είτε σε παθολογικές καταστάσεις)
  • κύηση γαλουχία
  • παιδική παχυσαρκία
  • αθλητισμό
  • λιπομετρήσεις
  • τμηματική ανάλυση σωματικού λίπους με την μέθοδο DSM-BIA

Παράλληλα, για κάθε άτομο, ξεχωριστά, λαμβάνει υπόψη της το ιστορικό του, που αφορά στις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις, στις προηγούμενες διατροφικές προσπάθειες, στην κατάσταση της υγείας και στον τρόπο ζωής.

Ενημερωθείτε λοιπόν για τις προσφορές που κάνει, αποκλειστικά για εσάς (40€/μήνα), και αλλάξτε τρόπο ζωής!

Επικοινωνήστε άμεσα με τον επαγγελματία

LOCATION: Τσαλοπούλου 2
Τηλ.: (+30) 2321 067982

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ