Στέλλα Κιουτσιούκη | Γενική Διευθύντρια Philippos Xenia Hotel: πώς προσεγγίζει έναν γάμο το Philippos Xenia Hotel

0
911

Η κυρία Στέλλα ΚιουτσιούκηΓενική Διευθύντρια του «Philippos Xenia Hotel», μας μιλά για το πώς το Philippos Xenia Hotel προσεγγίζει έναν γάμο.

Τι παρέχει το ξενοδοχείο σας σχετικά με τη δεξίωση;

«Το ξενοδοχείο διαθέτει την αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου ορόφου, η οποία είναι κλειστή και έχει χωρητικότητα διακοσίων πενήντα θέσεων. Ακόμα μεγαλύτερο είναι το roofgarden, ένας μοναδικός χώρος στην πόλη με υπέροχη θέα, ο οποίος έχει χωρητικότητα μέχρι και τριακόσιες θέσεις.

Αλλά και στο ισόγειο, στο lobby του ξενοδοχείου, υπάρχει ένας χώρος χωρητικότητας ογδόντα θέσεων, για πιο prive εκδηλώσεις. Όλοι οι χώροι ενδείκνυνται για δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων και για πάσης μορφής κοινωνικές εκδηλώσεις και μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με την περίσταση και με τις προτιμήσεις του πελάτη. Γι’ αυτό κάθε εκδήλωση που γίνεται στο ξενοδοχείο είναι διαφορετική. Σε ό, τι αφορά στο φαγητό, υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορεί να υπάρχει σερβιριστό μενού, αλλά και μπουφές. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα παρατηρείται μία τάση από τον κόσμο με ιδιαίτερη προτίμηση στα buffet menus».

Η διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου ή της βάπτισης είναι τελικά εύκολη ή δύσκολη υπόθεση;

«Εξαρτάται από το πώς το βλέπει κανείς. Για να κάνει κάποιος αυτήν τη δουλειά πρέπει να είναι καλός ψυχολόγος. Ασχολούμαι προσωπικά με το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά γιατί θέλω να γνωρίζω, να καταλάβω, τι ακριβώς θέλει. Η μεγαλύτερη χαρά είναι ότι τα ζευγάρια εκφράζουν πάντα την ικανοποίησή τους γι’ αυτό που εισέπραξαν από εμάς την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους».

Πώς αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια την κρίση σε συνδυασμό με το γάμο τους;

«Σαφώς υπάρχει οικονομικό πρόβλημα γενικευμένο πλέον μετά από τόσα χρόνια οικονομικής κρίσης, γι’ αυτό και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε πρώτα άνθρωποι και μετά επαγγελματίες και να συνδράμουμε με τον τρόπο μας (π.χ. παροχή κάποιων δώρων ή έκπτωση). Νομίζω ότι στο χώρο μας θα παραμείνουμε όσοι διαθέτουμε την ικανότητα και τη φαντασία με απλές κι έξυπνες λύσεις να δημιουργούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται μια περιουσία, όπως συνέβαινε κάποτε».

Ενώ, παράλληλα η ίδια, μας δίνει συμβουλές σχετικά με το κλείσιμο μιας αίθουσας δεξιώσεων.

Πόσο καιρό πριν θα πρέπει το ζευγάρι να κλείσει το χώρο;

«Το καλύτερο είναι να έρθουν όταν ξέρουν την ημερομηνία, ώστε να είναι σίγουροι ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα».

Ποιο είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη δεξίωση;

«Η άψογη διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής στιγμής στη ζωή ενός ζευγαριού όπως είναι ο γάμος ή βάπτιση είναι σίγουρα συνδυασμός πολλών παραγόντων. Είμαστε παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια της εκάστοτε εκδήλωσης, ώστε να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Μέλημά μας είναι να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μας εμπιστευτούν ξανά στο μέλλον. Το ότι η πορεία μας είναι ανοδική θεωρούμε ότι σημαίνει κάτι. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ό, τι γίνεται να είναι από αγάπη, έτσι ώστε να είναι απόλυτα επιτυχημένο!!!».

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τη δεξίωση του γάμου σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Philippos Xenia Hotel στο 23210 99360.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ