Τεράστια χαμόγελα ευτυχίας στη δεξίωση του γάμου της Μαριλίνας και του Κώστα!

0
1937

Με το γάμο αυτό, ασχοληθήκαμε μόλις πριν από λίγες μέρες, όμως και πάλι δεν ήταν αρκετό!

Κι αυτό γιατί, όπως σου είχαμε αναφέρει, ο γάμος αυτός μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για πολλούς λόγους.

Ο λόγος φυσικά για τη Μαριλίνα και τον Κώστα, που το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στην Παλαιά Μητρόπολη Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Ένας, λοιπόν, από τους πολλούς λόγους που μας εντυπωσίασε αυτός ο γάμος, ήταν και τα τεράστια χαμόγελα ευτυχίας, που αντικρίσαμε στις φωτογραφίες, από τη γαμήλια δεξίωση.

Χαμόγελα, όχι μόνο από τη Μαριλίνα και τον Κώστα, αλλά και από όλους τους καλεσμένους τους. Σε αυτό, ασφαλώς, συνέβαλε ο DJ Panos Piretzis και η Your djs team by DJ Panos Piretzis ο οποίος ανέλαβε τη μουσική κάλυψη της βραδιάς και μάλιστα, με τεράστια επιτυχία!

Ο DJ Panos Piretzis και η Your djs team by DJ Panos Piretzis χάρισαν στο ζευγάρι και στους καλεσμένους του μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού μέχρι το πρωί.

Άλλωστε, ήταν ένας νεανικός γάμος, που εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο γαμήλιο party με χορό, μουσική και απεριόριστο κέφι, αφού το γλέντι κράτησε μέχρι τις 6:00 το πρωί!

Μαριλίνα και o Κώστας μας χάρισαν μία φανταστική wedding φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ