Το Ζαχαροπλαστείο Σεράνο συνοδεύει κάθε στιγμή της ζωής σας με τον πιο γλυκό τρόπο!

0
75

Γευστικές απολαύσεις για κάθε στιγμή και για κάθε ξεχωριστή περίσταση με την υπογραφή του Ζαχαροπλαστείο Σεράνο.

Το 1981, άνοιξε το πρώτο ζαχαροπλαστείο Σεράνο στην πόλη των Σερρών, όπου με μεράκι και αγνές πρώτες ύλες, ξεκίνησε ένα μοναδικό ταξίδι στη γεύση.

Το Ζαχαροπλαστείο Σεράνο είναι συνώνυμα του καλού γλυκού, που οι Σερραίοι απολαμβάνουν εδώ και χρόνια μέσα από μία ευρεία ποικιλία προϊόντων.

Σήμερα, με νέα πνοή και όραμα, συνεχίζει με το ίδιο κέφι και την ίδια ποιότητα, να δουλεύει για να σας προσφέρει τα αγνά και ποιοτικά γλυκά του, με σεβασμό στις επιθυμίες σας.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, το Ζαχαροπλαστείο Σεράνο δίνει την δυνατότητα στους πελάτες του, να απολαμβάνουν μοναδικά είδη πατισερί, κρουασαντερί, τυροπιτοειδή, σφολιατοειδή, παγωτά, σιροπιαστά και πολλά άλλα.

Η φιλοσοφία του, εξάλλου, του Ζαχαροπλαστείο Σεράνο στηρίζεται στην υγιή ανάπτυξη, στην προσήλωση στην ποιότητα και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του.

Έχοντας, λοιπόν, πολυετή πείρα και εμπειρία στο χώρο των τροφίμων, το Ζαχαροπλαστείο Σεράνο αναλαμβάνει να καλύψει τις ανάγκες σας σε παιδικά και όχι μόνο πάρτι, εγκαίνια, γαμήλιες δεξιώσεις, αρραβώνες, βαπτίσεις αλλά και μνημόσυνα, παρέχοντας πλούσιο και πολυτελή εξοπλισμό. Σε κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, το Ζαχαροπλαστείο Σεράνο, είναι κοντά σας για να την μετατρέψει σε μια αξέχαστη απολαυστική εμπειρία, με μοναδικές ποιοτικές γεύσεις και φαντασία.

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καινούργιες ιδέες παρουσίασης και εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις, ακολουθώντας τα υψηλότερα στάνταρ υγιεινής είναι μόνο μερικά από όσα το Ζαχαροπλαστείο Σεράνο εξασφαλίζει για εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δικές σας ανάγκες μπορείτε να επισκεφθείτε το Ζαχαροπλαστείο Σεράνο επί της οδού Φιλίππου 10 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 27001.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ