Το Κέντρο Αισθητικής & Ποδολογίας Σάσα Μπιλίτου σε βοηθά να είσαι όμορφη σε κάθε στιγμή της ζωής σου!

0
687

Το Κέντρο Αισθητικής & Ποδολογίας Σάσα Μπιλίτου, στην πόλη των Σερρών, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες αισθητικής, ποδολογίας και περιποίησης άκρων, με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση και εξυπηρέτησή σας.

Σε έναν κατάλληλο χώρο στο κέντρο των Σερρών, επί της οδού 29ης Ιουνίου 4, η ίδια η Σάσα Μπιλίτου, σας περιμένει με όρεξη, ιδέες και ολοκληρωμένες προτάσεις αισθητικής περιποίησης.

Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του Κέντρου Αισθητικής & Ποδολογίας Σάσα Μπιλίτου, σάς υποδέχεται με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά της ενώ, δεσμεύεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Επισκεφθείτε την, λοιπόν, για να φροντίσει τα άκρα σας, να αναλάβει το μακιγιάζ σας και να απογειώσει τις λεπτομέρειες της εμφάνισής σας.

Έτσι, στο Κέντρο Αισθητικής & Ποδολογίας Σάσα Μπιλίτου θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς, όπως μανικιούρ (απλό, γαλλικό, ημιμόνιμο), πεντικιούρ αλλά και θεραπείες για τα κάτω άκρα σας, από την εξειδικευμένη ποδολόγο Σάσα Μπιλίτου.

Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων εκείνο, που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας ή αφήστε την να σας προτείνει το κατάλληλο μανικιούρ και πεντικιούρ για εσάς. Η ίδια η Σάσα, είναι πρόθυμη να ακούσει τις δικές σας επιθυμίες, για να υλοποιήσει το μανικιούρ των ονείρων σας.

Επιπλέον, μπορείτε να εμπιστευθείτε το Κέντρο Αισθητικής & Ποδολογίας Σάσα Μπιλίτου και για την αποτελεσματική θεραπεία των προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν, όσον αφορά στην υγεία των νυχιών και των κάτω άκρων σας.

Με εξειδικευμένες υπηρεσίες ποδολογίας αλλά και με τη βοήθεια υπερσύγχρονου εξοπλισμού και αυστηρά αποστειρωμένων εργαλείων, ανώδυνα και χωρίς τραυματισμούς, το Κέντρο Αισθητικής & Ποδολογίας Σάσα Μπιλίτου διασφαλίζει την υγεία των ποδιών σας συμβουλευτικά, προληπτικά και θεραπευτικά.

Παθήσεις όπως κάλοι, ξηροδερμία, υπερκερατώσεις, ραγάδες φτέρνας και μεταρτασίου, ονυχομυκητιάσεις, δυσμορφίες νυχιών ή εισχώρηση νυχιού, αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα ειδικής φροντίδας για διαβητικούς με αναίμακτο και σωστό κόψιμο νυχιών, αντιμετώπιση ξηροδερμίας με ειδικά προϊόντα, όπως επίσης και ορθονυχίας, ανώδυνης δηλαδή θεραπείας για νύχια, που εισχωρούν στο δέρμα, με άμεση ανακούφιση από τον πόνο και αποφυγή χειρουργικής  επέμβασης.

Ενώ, όσον αφορά στην υπερκεράτωση και στις δυσμορφίες των νυχιών, είναι δυνατή η αποκατάσταση υπερπαχυμένων νυχιών για αισθητικούς ή θεραπευτικούς  λόγους, όπως επίσης και η αποκατάσταση δερματικών προβλημάτων, μέσα από μία πρωτοποριακή θεραπεία φτέρνας και πέλματος, που εξασφαλίζει μοναδικά αποτελέσματα.

Έτσι, λοιπόν, ιδίως τώρα το Καλοκαίρι, θα μπορείτε να φορέσετε με άνεση τα ανοιχτά σας παπούτσια και χωρίς κανέναν απολύτως φόβο, για το αισθητικό αποτέλεσμα.

Το Κέντρο Αισθητικής & Ποδολογίας Σάσα Μπιλίτου δεν σταματά, όμως, μόνο στη φροντίδα των άνω και κάτω άκρων σας, καθώς η ίδια η υπεύθυνη Σάσα Μπιλίτου, αναλαμβάνει και το νυφικό μακιγιάζ σας, μέσα από τα πακέτα που σας παρέχει.

Συγκεκριμένα, το νυφικό πακέτο περιλαμβάνει:

  • απλό καθαρισμό προσώπου
  • ημιμόνιμο μανικιούρ & πεντικιούρ (χωρίς επέκταση)
  • νυφικό μακιγιάζ

μόνο με 150€.

Τέλος, η Σάσα Μπιλίτου, αναλαμβάνει και την επιμέλεια του μακιγιάζ για αρραβώνες και πολιτικούς γάμους σε επίσης, πολύ οικονομικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επόμενο ραντεβού σας στο Κέντρο Αισθητικής & Ποδολογίας Σάσα Μπιλίτου μπορείτε να το επισκεφθείτε επί της οδού 29ης Ιουνίου 4 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 25207.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ