Άνθη-Φυτά ΘΕΜΗΣ: Μία βάπτιση με θέμα το παπιγιόν!

4858

Αν μιλάμε για πρωτότυπα θέματα βάπτισης, σίγουρα η σημερινή βάπτιση αγοριού από τα Άνθη-Φυτά Θέμης ξεχωρίζει!

Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία φωτογραφία από τη βάπτιση αγοριού, που φιλοξενούμε σήμερα, θαυμάζουμε την υπέροχη δουλειά και το styling, που έχουν επιμεληθεί οι υπεύθυνοι από τα Άνθη-Φυτά Θέμης.

Αγαπημένη μας λεπτομέρεια είναι οι φανταστικοί ηλίανθοι, που χρησιμοποιήθηκαν για να αναδείξουν ακόμη περισσότερο, αυτήν την εντυπωσιακή θεματική βάπτιση. Gorgeous!

Παρακάτω, λοιπόν, θα μάθεις πόσο όμορφη είναι αυτή η βάπτιση στη Μεσοράχη Σερρών, που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σου!

Εξάλλου, την οργάνωσή της ανέλαβε το ανθοπωλείο Άνθη-Φυτά Θέμης εντυπωσιάζοντάς μας, με το στυλ της βάπτισης και τη χρωματική παλέτα που επέλεξε, για τη διακόσμησή της.

Ο μικρός Δημήτρης, λοιπόν, βαπτίστηκε στη Μεσοράχη Σερρών. Η βάπτισή του ήταν απόλυτα θεματική και σε αυτό συνέβαλαν, οι επιλογές του ανθοπωλείου Άνθη-Φυτά Θέμης.

Κορμοί δέντρου ως βάσεις για λευκά γλαστράκια με μεγάλους και φωτεινούς ηλιάνθους, λευκές μαργαρίτες, σμαραγδί τυλιχτές εκπλήξεις, βιβλίο ευχών με παπιγιόν, γαλάζιες καρό μπομπονιέρες με ξύλινο παπιγιόν στο κέντρο τους, δροσιστικά νεράκια, λαχταριστά ποπ κορν και σαπουνόφουσκες για τους μικρούς φίλους του Δημήτρη, ήταν μόνο μερικά από όσα θέλησε η μαμά του για τη βάπτισή του, τα οποία ασφαλώς και είχες με τη βοήθεια του ανθοπωλείου Άνθη-Φυτά Θέμης.

Δεν είναι πραγματικά υπέροχη;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικό σας γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το ανθοπωλείο Άνθη-Φυτά Θέμης επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 21 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 98884.