Έγκυος Και Νυφούλα: Τι Να Φορέσετε Τη Μεγάλη Μέρα!

2597

Ετοιμάζεστε για τη μεγαλύτερη μέρα της ζωής σας και είστε έγκυος!

Η κοιλίτσα σας φουσκώνει συνεχώς; Πρόκειται για ένα ζήτημα, το οποίο απαιτεί λεπτομερή σχεδιασμό, προκειμένου να το ευχαριστηθείτε πραγματικά και όχι να αγανακτήσετε.

Σε έναν γάμο, ουσιαστικά γιορτάζουμε το γεγονός, ότι δύο ζωές ενώνονται σε μία. Αυτή τη φορά, έχετε έναν παραπάνω λόγο να γιορτάζετε: τον ερχομό του μικρού σας. Και ένα νέο ξεκίνημα. Μία νέα οικογένεια.

Εδώ, θα βρείτε χρήσιμα tips για το τι να φορέσετε τη μεγάλη σας μέρα.

Το νυφικό

Ομολογουμένως, είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα νυφικό με ένα σώμα που συνεχώς αλλάζει, ωστόσο τα νυφικά για εγκύους, δεν υστερούν σε τίποτα της λάμψης και της πολυτέλειας οποιουδήποτε άλλου νυφικού. Μία πολύ κλασσική αλλά και μοντέρνα επιλογή, είναι κάποιο νυφικό με ελαφρύ εφαρμοστό ντεκολτέ, μια πολύ εντυπωσιακή κορδέλα να δένει κάτω από το μπούστο του, και μετά να ανοίγει μέχρι κάτω. Πολύ όμορφα είναι και τα νυφικά σε άλφα γραμμή, τα οποία θα σας έκαναν σίγουρα να δείχνετε πιο εντυπωσιακή. Αυτά τα νυφικά ενδείκνυνται για εγκύους στους τελευταίους μήνες της κύησης.

Τα νυφικά παπούτσια

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο, θα πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα, που πρέπει να εξετάσετε, όταν πάτε να αγοράσετε παπούτσια. Στην εγκυμοσύνη, αλλάζει το κέντρο βάρους του σώματος, με αποτέλεσμα πολλές φορές να παρουσιάζεται αστάθεια και να υπάρχει κίνδυνος πτώσης. Δυστυχώς, τα πόδια σας θα πρηστούν, αν δεν έχουν αρχίσει ήδη, και το προστιθέμενο βάρος στην κοιλίτσα σας, μπορεί να κάνει συχνά το σώμα σας, να πονά. Αυτό σημαίνει ότι, για να είστε άνετες εκείνη τη μέρα, καλό είναι να ξεχάσετε τα τακούνια και να βρείτε ένα καταπληκτικό ζευγάρι flats. Στην αγορά, υπάρχουν υπέροχα ίσια παπούτσια για γάμους και θα είστε πολύ πιο χαλαρή με αυτά, τη σημαντική αυτή ημέρα.

Οι βέρες

Όπως ακριβώς τα πόδια, έτσι και τα χέρια και δάχτυλα μιας γυναίκας, πρήζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έτσι, η βέρα σας μπορεί να μην σας κάνει τη μεγάλη μέρα. Μπορείτε να δοκιμάσετε, ένα πιο οικονομικό δαχτυλίδι για την ημέρα του γάμου και να πάρετε το κανονικό, μετά τη γέννηση του μικρού σας. Από την άλλη, μπορείτε να αγοράσετε το δαχτυλίδι, που θέλετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και αφού γεννήσετε να το προσαρμόσετε. Ρωτήστε τον κοσμηματοπώλη για τις επιλογέ,ς που έχετε. Μία άλλη ιδέα, είναι να κάνετε το πραγματικό δαχτυλίδι μέρος του γάμου σας, φορώντας το στο λαιμό σας ή τοποθετώντας το δίπλα στο άλλο δαχτυλίδι.

Τα αξεσουάρ

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να φορέσετε ό,τι ακριβώς θα φορούσε και οποιαδήποτε άλλη νύφη. Είναι η μέρα του γάμου σας και θέλετε να είστε λαμπερή, επομένως πάρτε εκπληκτικά σκουλαρίκια, ένα υπέροχο στεφανάκι για τα μαλλιά ή ένα πανέμορφο μακρύ πέπλο, έτσι ώστε να νιώθετε πιο όμορφη από ποτέ, τη μεγάλη μέρα. Επιλέξτε ό,τι νιώθετε, πως σας αναδεικνύει και ταιριάζει στο στιλ σας.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα 8 πράγματα που θα σας οδηγήσουν στη σωστή επιλογή νυφικού