Ένας ονειρεμένος γάμος για τη Ματίλντα και το Βασίλη!

5325

Ο σημερινός γάμος είναι πραγματικά ονειρεμένος και αυτό οφείλεται στη φωτογράφισή του!

“Κάποιες στιγμές στη ζωή είναι μοναδικές, για αυτό αξίζουν οι ευχές όλων”. Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο η Ματίλντα και ο Βασίλης, έκαναν το κάλεσμα του γάμου τους και κατά τη γνώμη μας, ήταν όντως μία μοναδική στιγμή.

Ο λόγος για τη Ματίλντα Makaj και το Βασίλη Τσαρούχα, που το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στις 19:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Νέο Σκοπό Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της Ματίλντας και του Βασίλη, δεν θα μπορούσε να λείπει και η καλύτερή τους φίλη και κουμπάρα, Λίνα Καραμικατζάκη, που γεμάτη χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπε τους φίλους της στην πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους, στην ημέρα του γάμου τους.

Η πανέμορφη Ματίλντα επέλεξε ένα υπέροχο νυφικό φόρεμα στις αποχρώσεις του ροδάκινου, από τη συλλογή του καταστήματος Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides με εντυπωσιακό ντεκολτέ και δαντέλα, που το κοσμούσε μοναδικά κάνοντάς μας, να μένουμε πραγματικά έκθαμβες. Αλήθεια, εσύ έχεις δει ομορφότερο νυφικό; Εμείς πάντως το έχουμε κατατάξει στα αγαπημένα μας!

Την φωτογράφιση του γάμου ανέλαβε το φωτογραφείο Studio Charalampous προσφέροντας ένα μοναδικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Οι ειδικοί, κατάφεραν να απαθανατίσουν τόσο ζωντανά, όλον το γάμο της Ματίλντας και του Βασίλη ενώ, το φωτογραφικό υλικό που προέκυψε είναι πραγματικά απίθανο, όπως βλέπεις και μόνη σου!

Η Ματίλντα και ο Βασίλης μας χάρισαν έναν υπέροχο γάμο για αυτό τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
WEDDING DRESS: Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides
WEDDING PHOTOGRAPHY: Studio Charalampous