Ένας σικ γάμος φουλ στα λιλά για τη Βάσια και το Χρήστο!

8400

Αν θα χαρακτηρίζαμε κάπως το γάμο της Βάσιας και του Χρήστου, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα σικ.

Το ζευγάρι αυτό επέλεξε να εντυπωσιάσει με λιτές αλλά ιδιαίτερες λεπτoμέρεις στο γάμο του. Χαρακτηριστικό του, το λιλά χρώμα, σύμβολο αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Η σημερινή ιστορία είναι τόσο όμορφη, όσο όμορφη ήταν και η νύφη. Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, τη Βάσια και το Χρήστο.

Ο λόγος για τη Βάσια Ανδριοπούλου (Γυμνάστρια) και τον Χρήστο Ζήκο (Γυμναστή), που το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014, έδωσαν το ομορφότερο ραντεbού της ζωής τους στα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων (Παλαιά Μητρόπολη Σερρών).

Εκείνη τη μέρα η Βάσια έλαμπε κυριολεκτικά από ευτυχία ενώ ο Χρήστος σαν ιππότης, στεκόταν στο πλευρό της. Έβλεπε εύκολα κανείς πως το ζευγάρι αυτό ήταν πραγματικά ευτυχισμένο.

Από το πλευρό της Βάσιας και του Χρήστου δεν έλλειπαν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους, Απόστολος Τασκούδης (Ολυμπιονίκης στην πάλη) και Δήμητρα Πάντσιου (Χοροδιδάσκαλος), που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση έβλεπαν τους φίλους τους στην πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

Την οργάνωση του γάμου ανέλαβε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα δημιουργώντας ένα μοναδικά σικ γαμήλιο σκηνικό για τη Βάσια και το Χρήστο.

Η χρωματική παλέτα περιλάμβανε αποχρώσεις του κομψού λιλά, σε συνδυασμό με το κλασσικό-διαχρονικό λευκό. Όλος ο χώρος ήταν γεμάτος από γυψόφυλλο και λιλά τριαντάφυλλα, ενώ η νυφική ανθοδέσμη είχε συνδυαστεί από λευκά τριαντάφυλλα και λίγα λιλά, σε ένα πανέμορφο στρόγγυλο μπουκέτο αποκλειστικά για τη Βάσια!

Ο στολισμός αυτός ήταν παραμυθένιος. Τα λευκά φαναράκια σε συνδυασμό με τα πιθάρια στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και την ονειρική σύνθεση των χρωμάτων της διακόσμησης κατατάσσουν αυτόν τον γάμο στους αγαπημένους μας!

Την επιμέλεια της φωτογράφισης ανέλαβε το φωτογραφείο Fotoklik.

H Βάσια και o Χρήστος μας χάρισαν έναν φανταστικό γάμο κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
WEDDING DECOR: Wedding Memory Μαριάννα