Ένα Γαμήλιο Ρarty Για Την Ελένη Και Τον Κώστα!

3077

Ο γάμος αυτός είναι τόσο ιδιαίτερος και ξεχωριστός όσο και το ζευγάρι που το αποτελεί, την Ελένη και τον Κώστα.

γαμήλιο partyγαμήλιο party

Πρόκειται για έναν όμορφο γάμο της πόλης, ο οποίος πραγματικά θα σου χαρίσει μεγάλη έμπνευση και φαντασία με τις λεπτομέρειές του. Είσαι έτοιμη; Ξεκινάμε!

γαμήλιο partyγαμήλιο partyγαμήλιο partyγαμήλιο party

Ο λόγος για την Ελένη Στύλου και τον Κωνσταντίνο Τσούκα. Που την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στον Ιερό Ναό Παμεγγίστων Ταξιαρχών. Στη Μητρόπολη Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

γαμήλιο partyγαμήλιο partyγαμήλιο partyγαμήλιο party

Από το πλευρό της Ελένης και του Κωνσταντίνου δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι. Οι κουμπάροι τους, Παναγιώτης Ζαγαλιώτης, Αναστάσης Χαριοπολίτης και Λία Σταμπούλογλου. Που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν τους φίλους τους στην ομορφότερη και πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους, στο γάμο τους.

γαμήλιο party

Ο γάμος αυτός ήταν πραγματικά υπέροχος. Και αυτό οφείλεται στην εκθαμβωτική νύφη, στον κομψότατο γαμπρό. Καθώς και στη φοβερή γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε στη συνέχεια στην οποία το ζευγάρι, οι συγγενείς και οι φίλοι διασκέδασαν με τη ψηχή τους.

γαμήλιο party

Ασφαλώς, σε αυτό συνετέλεσαν οι μουσικές επιλογές του DJ Μέμτσα, οι οποίες κράτησαν αμείωτο το κέφι τόσο του ζευγαριού όσο και των καλεσμένων, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Η βραδιά πραγματικά ήταν μοναδική!

γαμήλιο partyγαμήλιο partyγαμήλιο party

Ο DJ Μέμτσας με τις μουσικές του επιλογές κατάφερε να εκτοξεύσει τη διάθεση όλων των παρευρισκομένων διατηρώντας το κέφι, τη ζωντάνια και τη χαρά στα ύψη.

γαμήλιο party

Η Ελένη και ο Κώστας μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
WEDDING MUSIC: DJ Μέμτσας