Αυτά Είναι Τα Πιο Διάσημα (Ή Και Όχι) Βασιλικά Μυστικά Ομορφιάς

1411

Ο αρραβώνας του Πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle στάθηκε απλά η αφορμή για να νιώσουμε και πάλι λίγο Βασίλισσες.

Μυστικά
Kate Middleton

Πώς θα το πετύχουμε; Φυσικά, υιοθετώντας τα δικά τους κρυφά, ή και όχι, μυστικά ομορφιάς, τα οποία κρύβονται από την ακαταμάχητη λάμψη τους!

Kate Middleton

Μυστικά
Kate Middleton

Η Δούκισσα του Cambridge, όπως είναι γνωστό, πριν από κάθε σημαντικό γεγονός επιμελείται το μακιγιάζ της μόνη της, όπως έκανε και την ημέρα του γάμου της με τον Πρίγκιπα William. Η Catherine λατρεύει τις γήινες αποχρώσεις στα χείλη αλλά και τα μάτια της, τονίζοντας έτσι την φυσική της ομορφιά. Ωστόσο, όταν θέλει να δώσει έξτρα ένταση στο βλέμμα της, συνήθως τονίζει το επάνω βλέφαρο με μία γραμμή eyeliner και αρκετές δόσες μάσκαρα.

The info: Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Kate Middleton δηλώνει φανατική την παλέτα σκιών NAKED της Urban Decay ολοκληρώνοντας το beauty look της με την μάσκαρα Ηypnose και το Artline eyeliner της Lancome.

Πριγκίπισσα Diana

Μυστικά
Πριγκίπισσα Diana

H makeup artist Mary Greenwell συνεργάζονταν στενά με την Diana και πρόσφατα αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά που χρησιμοποιούσε με αποτέλεσμα το κομψό, διακριτικό αλλά πάντα φρέσκο μακιγιάζ της Πριγκίπισσας: “Ξεκινούσα πάντα με μία ενυδατική κρέμα, στην συνέχεια με ένα foundation και έπειτα με ένα concealer ακριβώς κάτω από την περιοχή των ματιών για να καλύψω τους μαύρους κύκλους” είπε η Mary και πρόσθεσε: “H μάσκαρα ήταν το θείο δώρο για την αποκορύφωση του μακιγιάζ της Diana, αφού τόνιζε τα υπέροχα μάτια της. Τέλος, ένα γλυκό ρουζ και λίγο κραγιόν έδινε στο πρόσωπο της την απαραίτητη φρεσκάδα και λάμψη. Της είχα μάθει επίσης να βάζει μόνη της μάσκαρα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει τα κενά των βλεφαρίδων!”.

Grace Kelly

Μυστικά
Grace Kelly

Ένα beauty trick που η όμορφη ηθοποιός έκανε συχνά και είχε μάθει μέσα από τον χώρο του θεάματος ήταν το double color cheek. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούσε δύο διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ, για να δώσει φρεσκάδα και να κάνει τα ζυγωματικά να φαίνονται πιο νεανικά, σα να τα είχαν μόλις τσιμπήσει. Φαίνεται δηλαδή πως η Grace ήταν από τις πρώτες, αν όχι η πρώτη, που χρησιμοποίησε την τεχνική contouring και του νέου beauty trend που ακούει στο όνομα draping!

Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

Μυστικά
Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ

Η Βασίλισσα μονάρχης είναι πολύ μεγάλη fan των κραγιόν και το αποδεικνύει περίτρανα μέσα από κάθε της εμφάνιση. Το 1952 μάλιστα ανέθεσε να της φτιάξουν την δική της απόχρωση κραγιόν που ονόμασε The Balmoral Lipstick, ένα κόκκινο κραγιόν με μπλε υποτόνους για να ταιριάζει με τα βασιλικά της ρούχα. Μάλιστα, η μανία της με τα beauty προϊόντα αντικατοπτρίζεται και στην επιλογή βερνικιού αφού επιλέγει το ίδιο χρώμα από το 1989.

Ποια είναι αυτή η τόσο αγαπημένη και σχεδόν πλέον βασιλική απόχρωση;Το βερνίκι που δείχνει να έχει εμμονή η Βασίλισσα ανήκει στο αγαπημένο brand της Essie και αφορά το iconic “Ballet Slippers”, μία απαλή ροζ απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα.

Βασίλισσα Βικτώρια

Μυστικά
Βασίλισσα Βικτώρια

Η θρυλική βρετανίδα Βασίλισσα έκανε κάτι που ίσως δεν είχες σκεφτεί ποτέ σου να τολμήσεις. Έπλενε τα βασιλικά της γάντια με νερό που είχαν εμποτίσει με καθαρά αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο. Για ένα υπέροχο άρωμα που θα διαρκούσε όλη την ημέρα. Πολύ έξυπνο tip, μήπως να το υιοθετήσουμε και εμείς τώρα τον χειμώνα;

Mαρία Αντουανέτα

Μυστικά
Mαρία Αντουανέτα

H Βασίλισσα της Γαλλίας ήταν λάτρης της καθαρής επιδερμίδας και για να το πετυχαίνει έκανε συχνά μία συγκεκριμένη μάσκα προσώπου. Η συνταγή; Δύο κουταλάκια του γλυκού κονιάκ, πέντε κουταλιές της σούπας ξηρό γάλα σε σκόνη, ένα ασπράδι αυγού και τον χυμό από ένα λεμόνι. Η μάσκα αυτή είχε ως αποτέλεσμα να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, χάρη στο κονιάκ. Nα σμιλεύει τους πόρους ενώ το αυγό βοηθούσε στην ανάπλαση του ιστού της επιδερμίδας. Τέλος το κιτρικό οξύ του λεμονιού σκότωνε τα νεκρά κύτταρα του προσώπου και της χάριζε ακαταμάχητη λάμψη. Ορίστε μία τέλεια DIY συνταγή!

Πηγή: www.madamefigaro.gr

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το Το γρήγορο μακιγιάζ που γίνεται στο γραφείο.