Αυτά Είναι Όλα Όσα Χρειάζεται Να Έχεις Στο Νυφικό Σου Κit

1667

Θέλουμε η ημέρα του γάμου σου, να είναι η ομορφότερη απ’ όλες. 

Νυφικό

Γι’ αυτό τον λόγο και για να μην έχεις έγνοιες την τελευταία στιγμή, σου προτείνουμε να έχεις έτοιμο ένα kit εκτάκτου ανάγκης, που θα δώσει λύση σε κάθε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ημέρα.

Δες παρακάτω όλα όσα θα χρειαστεί να συμπεριλάβεις:

Πούδρα

Πίστεψέ μας, το τελευταίο πράγμα που θέλεις την ημέρα του γάμου σου είναι να γυαλίζεις στις χιλιάδες φωτογραφίες που κατά πάσα πιθανότητα θα σε τραβήξουν. Ο σύμμαχός σου σε αυτό, θα είναι η πούδρα, γι’ αυτό μη ξεχάσεις να την πάρεις μαζί σου.

Μωρομάντηλα

Είναι γνωστό πως τα μωρομάντηλα λειτουργούν ως το τέλειο καθαριστικό για τους λεκέδες. Επειδή λοιπόν ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί, έχε ένα πακέτο στο kit σου, για παν ενδεχόμενο.

Μπατονέτες 

Είναι πολύ πιθανό την ημέρα του γάμου σου να κλάψεις και να μουτζουρωθείς με την μάσκαρα. Γι’ αυτό τον λόγο, εξοπλίσου με μερικές μπατονέτες που θα καθαρίσουν τυχόν μαύρες μουτζούρες κάτω από τα μάτια σου, χωρίς να χρειαστεί να χαλάσεις το μακιγιάζ σου.

Τσιμπιδάκια

Ακόμα και αν το χτένισμα σου θέλει τα μαλλιά σου χαλαρά αφημένα κάτω, είναι πολύ πιθανό όταν σηκωθείς να χορέψεις. Ή όταν θα θελήσεις να φας να χρειαστεί να τα πιάσεις. Γι’ αυτό είναι καλό να έχεις μερικά τσιμπιδάκια μαζί σου.

Νυφικό
Νύφες
Μαντηλάκια για την απορρόφηση της λιπαρότητας

Και πάλι ένα μέτωπο που γυαλίζει στο φλας, μπορεί κυριολεκτικά να καταστρέψει της γαμήλιες φωτογραφίες σου. Γι’ αυτό λίγο πριν την ώρα της φωτογραφίας σκούπισε το πρόσωπό σου ταμποναριστά, με τα ειδικά μαντηλάκια κατά της λιπαρότητας.

Λακ

Τα μαλλιά σου είναι πιθανό να χάσουν τον όγκο τους ύστερα από μερικές ώρες. Όταν γίνει αυτό, απλώς αναποδογύρισε το κεφάλι σου και ψέκασε τα μαλλιά σου με λίγη λακ. Όταν θα γυρίσεις με φόρα προς τα πίσω, τα χτένισμά σου θα είναι και πάλι όπως πριν.

Νυφικό
Νύφες
Μέντες

Όντας το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, θα χρειαστεί να μιλάς πολύ εκείνη την νύχτα. Πέρα του ότι το στόμα σου θα ξεραθεί, οι μέντες θα σου δώσουν και μια αίσθηση φρεσκάδας.

Σταγόνες για τα μάτια

Όπως είπαμε και πριν. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή την ημέρα θα κλάψεις πολύ (από χαρά φυσικά!).

Χαρτομάντιλα

Για το κλάμα επίσης!

Νυφικό
Νύφες
Αυτοκόλλητους επιδέσμους
Γιατί το πιθανότερο είναι πως με τακούνια, τον χορό και την συνολική κούραση, στο τέλος της βραδιάς θα τους χρειαστείς!
[adrotate banner=”21″]