Αυτό Το Παραμυθένιο Νυφικό Έχει Συγκεντρώσει Τα Περισσότερα Likes Στο Instagram

2926

Αυτό το παραμυθένιο νυφικό έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στο Instagram και μοιάζει με φόρεμα πριγκίπισσας του Disney!

παραμυθένιο νυφικό

Όταν είσαι μέλλουσα νύφη, το πρώτο πράγμα που αναζητάς σχετικά με το νυφικό σου είναι ιδέες και έμπνευση. Το Instagram είναι το κύριο μέσο για να τη βρεις, με χιλιάδες φωτογραφίες από νυφικά τόσο άσημων όσο και διάσημων γυναικών, σε διαφορετικά στυλ και διαφορετικές περιστάσεις.

παραμυθένιο νυφικό

Ανάμεσα στις ατελείωτες φωτογραφίες από υπέροχα φορέματα, φαίνεται ότι οι χρήστες του Instagram ξεχώρισαν το νυφικό της Intan Azzahra από την Ινδονησία, το οποίο σύμφωνα με το Allure, είναι το non-celebrity νυφικό με τα περισσότερα likes στην πλατφόρμα (μέχρι στιγμής, μετρά περί τα 167.000 likes).

παραμυθένιο νυφικό

To νυφικό είναι δημιουργία του Ivan Gunawan και μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι- ή ταινία της Disney. Οι στρώσεις από τούλι, το κέντημα από μικρές πέρλες και λαμπερά στρας κάνουν το πάνω μέρος εκλεπτυσμένο ενώ η εντυπωσιακή full skirt του δίνει απόλυτα girlie και μαξιμαλιστικό χαρακτήρα.

παραμυθένιο νυφικό

Η Azzahra συνδύασε το νυφικό με oversized σκουλαρίκια σε σχήμα σταγόνας. Μια μεγαλόπρεπη τιάρα και το κοστούμι του γαμπρού ήταν αντίστοιχου ύφους και πολυτέλειας.

παραμυθένιο νυφικό

Μάλιστα, το ζευγάρι άλλαξε για το πάρτι του γάμου σε εξίσου εντυπωσιακά, κόκκινα outfits.

παραμυθένιο νυφικό

Πηγή: www.madamefigaro.gr

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το Έγκυος και νυφούλα: τι να φορέσετε τη μεγάλη μέρα!