Αυτό Το Χρώμα Αντικαθιστά Το Bridal Γαλλικό Μανικιούρ

Αυτό Το Χρώμα Αντικαθιστά Το Bridal Γαλλικό Μανικιούρ

5484

Ξεφύγετε από την κλασσική, bridal mani επιλογή.

bridal
Bridal Γαλλικό Μανικιούρ

Το γαλλικό αποτελεί με διαφορά την πρώτη επιλογή για το bridal manicure. Αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασσικό, ωστόσο να παραμείνετε σε μία hic and classy επιλογή, που ταιριάζει με το νυφικό σας στιλ, προτείνουμε ένα χρώμα, το οποίο αποτελεί top trend για την άνοιξη.

Το απαλό nude-pink ήταν, είναι και θα παραμείνει μία από τις πιο safe κομψές επιλογές για manicure, στο γυναικείο στιλ. Προτείνουμε να το επιλέξετε για την ημέρα του γάμου σας, καθώς κάνει τα άκρα σας να δείχνουν καθαρά και περιποιημένα.

bridal

Επιπλέον ξεφεύγει από το γαλλικό, το οποίο αρκετοί θεωρούν ακόμα και ξεπερασμένο. Τέλος όποιο στιλ και αν υιοθετήσετε για αυτή την ημέρα, ένα νύχι βαμμένο σε nude απόχρωση αποτελεί safe επιλογή.

bridal

Σαφώς υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις ακόμα και για το nude-pink. Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας αλλά και το χρώμα του νυφικού βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα.

bridal

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας πείσουν να πείτε ναι στο πουδρέ-ροζ χρώμα που αναδεικνύει την κομψότητα που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της και να αποφύγετε το all time classic french manicure!

bridal