Αφήστε το γάμο σας στους επαγγελματίες … γνωρίζουν καλύτερα!

1094

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, μάλλον έχετε μόλις αρραβωνιαστεί. Αφού τελείωσε η σαμπάνια και ασκούσατε τα συγχαρητήρια από συγγενείς και φίλους, αρχίζετε δειλά-δειλά να κάνετε τα σχέδια για τη μεγάλη μέρα.

budgetΤο σίγουρο είναι ότι θέλετε η μέρα σας να είναι ρομαντική, όμορφη και απλά η καλύτερη της ζωής σας. Μετά από όλο τον χρόνο, την αγάπη και τα έξοδα που πάνε σε έναν γάμο, είναι λογικό να θέλετε να θυμάστε αυτή τη μεγάλη μέρα για πάντα.

Αλλά τι χρειάζεστε για να οργανώσετε έναν γάμο, πότε ακριβώς και πώς στο καλό μπορεί να συντονίσετε όλες αυτές τις ιδέες ώστε να γίνουν πραγματικότητα;

Πάρτε βαθιές ανάσες, χαλαρώστε και αφήστε τους επαγγελματίες να αναλάβουν!

Τη γαμήλια τούρτα σας: Εκτός αν είστε επαγγελματίας ζαχαροπλάστης, να φτιάξετε και να διακοσμήσετε την τούρτα του γάμου σας μόνοι σας είναι απίστευτα δύσκολο εγχείρημα. Εκτός από τα προβλήματα παρασκευής και αποθήκευσης μέχρι τη μεγάλη μέρα, υπάρχουν και θέματα μεταφοράς. Και σε περίπτωση που συμβεί κάτι  στη τούρτα σας θα είναι πολύ δύσκολο να διορθωθεί από κάποιον που δεν είναι επαγγελματίας.

Σχετική εικόνα

Τις φωτογραφίες του γάμου σας: Οι φωτογραφίες του γάμου σας είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που θα σας μείνουν για να θυμάστε αυτήν τη μέρα. Μην επαναπαυθείτε αναθέτοντας στους συγγενείς και φίλους να τραβήξουν φωτογραφίες γιατί θα θέλουν να περάσουν καλά και θα ξεχαστούν. Είναι πολύ βασικό οι  γαμήλιες φωτογραφίες σας να έχουν τέλεια ανάλυση και να απεικονίζουν κάθε στιγμή του γάμου σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για wedding photos

Την οργάνωση του γάμου σας: Μπορεί να οργανώσατε όλο το γάμο σας μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια μόνοι σας. Αλλά τη μέρα του γάμου σας θα έχετε πολύ πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθείτε από το catering και τη διακόσμηση. Αν δε θέλετε να προσλάβετε κάποιον μπορείτε να αναθέσετε σε κάποια καλή σας φίλη την επίβλεψη αυτών των θεμάτων. Θα είναι χαρά τους και τιμή τους να σας βοηθήσουν σε αυτή τη σημαντική μέρα της ζωή σας!

Σχετική εικόνα

Τη διακόσμηση του χώρου: Μπορεί τα λουλούδια και η διακόσμηση του χώρου που θα γίνει η δεξίωση του γάμου σας να κοστίζει αλλά αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Η διακόσμηση είναι αυτή που θα θυμούνται οι καλεσμένοι σας και θα δώσει τον τόνο και το ύφος του γάμου. Μπορείτε να ψάξετε εσείς και να βρείτε καλύτερες τιμές και να κάνετε τη διακόσμηση  του γάμου σας όπως εσείς τη θέλετε, αλλά τη σύνθεση θα πρέπει να την αναλάβει κάποιος επαγγελματίας γιατί τη μέρα του γάμου σας ούτε εσείς ούτε οι φίλοι σας θα έχουν χρόνο να στολίζουν δεκάδες τραπέζια!

Αποτέλεσμα εικόνας για wedding decor

Το γαμήλιο catering σας: Όσο καλές μαγείρισσες και αν είστε, να οργανώσετε το catering του γάμου σας μόνες σας είναι σαν να οργανώνετε ένα τεράστιο πάρτι. Χρειάζονται γνώσεις και εμπειρία για τις ποσότητες και το χρόνο προετοιμασίας που χρειάζεται για να φτιαχτεί φαγητό για τόσα άτομα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει κατάλληλο και έμπειρο προσωπικό καθώς και ειδικά σύνεργα για το σερβίρισμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για wedding catering

Τη μουσική της γαμήλιας δεξίωσης: Τραγούδια που αρέσουν σε εσάς δε σημαίνει ότι είναι και τα  πιο κατάλληλα για τη μέρα του γάμου σας ή τραγούδια που θα αρέσουν σε όλους. Οι DJ γάμου ξέρουν πώς να «διαβάζουν» το κοινό και να προσαρμόζουν τη μουσική ανάλογα με το τι φτιάχνει ή χαλάει τους καλεσμένους σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για wedding music