Βάλτε greenery πινελιές στο γάμο σας

1636

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Pantone επέλεξε το «χρώμα της χρονιάς».

Πρόκειται για το «greenery», μια πρασινωπή απόχρωση ανάμεσα στο κίτρινο και στο πράσινο, που θυμίζει σίγουρα Άνοιξη και φύση. Λατρεύετε αυτήν την απόχρωση, και θέλετε με κάποιον τρόπο να την βάλετε στο γάμο σας; Σας καταλαβαίνουμε και βρήκαμε τους καλύτερους τρόπους, για να το πετύχετε.

Πράσινο στα αξεσουάρ

Από τα κοσμήματα μέχρι και τα παπούτσια σας ή το στεφανάκι για τα μαλλιά, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βάλετε μία greenery πινελιά στο bridal look σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα στεφανάκι στα μαλλιά σας, το οποίο και θα συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας, φρέσκα άνθη για μία έξτρα δόση ομορφιάς.

 

Greenery make-up

Από την άλλη, σκεφτήκατε να χρησιμοποιήσετε ένα έντονο πράσινο χρώμα στο μακιγιάζ σας; Ίσως τώρα να είναι η ώρα για μία electric πράσινη σκιά ματιών! Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιδέες, smoky eyes με σκούρα πράσινη σκιά, μία λεπτή στρώση ανοιχτής πράσινης σκιάς στις κάτω βλεφαρίδες ή μια greenery πινελιά στα νύχια σας. Όλα είναι υπέροχες ιδέες και θα κάνουν το νυφικό σας στιλ μοναδικό.

Η μπουτονιέρα του γαμπρού

Κάθε γαμπρός μπορεί να λατρέψει μία πανέμορφη, διακριτική μπουτονιέρα με πλούσιο φύλλωμα. Δώστε προσοχή στην επιλογή της γραβάτας, ώστε να πετύχετε τον ιδανικό χρωματικό συνδυασμό.

Παρανυφάκια και κατοικίδια

Αν δεν θέλετε να βάλετε πράσινο παντού, μπορείτε να βάλετε μόνο σε αυτούς, που θα κλέψουν σίγουρα την παράσταση, στο παρανυφάκι σας και στον τετράποδο φίλο σας. Σκεφτήκατε να τους φορέσετε απλές πράσινες γιρλάντες ή στεφανάκια; Θα δείχνουν αξιολάτρευτα, ενώ οι super cute φωτογραφίες τους, θα εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Πάμε για τα λουλούδια

Μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε την απόχρωση της χρονιάς στα λουλούδια του γάμου σας, ξεκινώντας με μία εκλεπτυσμένη διακόσμηση για τη δεξίωσή σας. Επιλέξτε λίγα ή και καθόλου άνθη με πολύ πλούσιο φύλλωμα. Μπορείτε να ενσωματώσετε φτέρες, για μια πιο μποέμ αίσθηση στη διακόσμηση της μεγάλης μέρας. Μία εξίσου όμορφη ιδέα είναι τα φύλλα ελιάς και ο ευκάλυπτος, αν ψάχνετε για μία πιο φυσική αίσθηση.

Η ανθοδέσμη

Όσο για τη νυφική ανθοδέσμη, μπορείτε να επιλέξετε και πάλι σκέτο φύλλωμα με λίγα ή καθόλου άνθη. Μπορείτε επίσης να αναμείξετε διαφορετικά λουλούδια με ένα πλούσιο φύλλωμα, για μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή ανθοδέσμη.

Πλούσιο φύλλωμα

Το σκέτο φύλλωμα είναι μία πολύ εντυπωσιακή επιλογή, ενώ παράλληλα είναι πολύ εύκολο να το συνδυάσετε με ό,τι χρώμα και αν έχετε επιλέξει. Κατά κάποιον τρόπο είναι ένας λευκός καμβάς, που σημαίνει ότι είναι ευπροσάρμοστο σε πολλές διαφορετικές επιλογές. Σχετικά με το θέμα του λαχταριστού, πράσινου φυλλώματος, μπορείτε να συνεννοηθείτε με το ανθοπωλείο σας, ώστε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε διαθέσιμους χώρους και επιφάνειες.

Greenery λεπτομέρειες

Τι θα λέγατε για greenery διακοσμητικά στη γαμήλια τούρτα σας; Ή για μία ολοπράσινη τούρτα παγωτό; Από την άλλη μπορείτε να τη διακοσμήσετε απλά, με φύλλα ελιάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρασινάδα για να διακοσμήσετε και διάφορα μέρη της δεξίωσης, τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν το τέλειο φόντο για εκπληκτικές, ζωντανές φωτογραφίες.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Fall… in love! Φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης γάμου!