Γαμήλιο ταξίδι με περιορισμένο budget

1000

Η οργάνωση του ονειρικού γάμου σας ολοκληρώθηκε, τώρα όμως μένει και η οργάνωση, του εξίσου ονειρικού γαμήλιου ταξιδιού.

Αν και οι επιλογές είναι απεριόριστες, το κόστος στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετά μεγάλο και, σε συνδυασμό με την τελετή και τη γαμήλια δεξίωση, μοιάζει απαγορευτικό.

Στη συνέχεια, θα βρείτε τους πέντε κορυφαίους low-budget προορισμούς, για να εξοικονομήσετε χρήματα, χωρίς να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο, από αυτό, που είχατε ονειρευτεί.

Μπάνσκο, Βουλγαρία

Κάποιοι θεωρούν ότι η Βουλγαρία δεν είναι και ο πιο ρομαντικός προορισμός για γαμήλιο ταξίδι. Αν όμως παντρεύεστε Χειμώνα, σίγουρα αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία! Είναι μία από τις πιο οικονομικές επιλογές, που μπορείτε να κάνετε, ενώ είναι και πολύ κοντά, επομένως το ταξίδι σας θα είναι σχετικά μικρό. Το Μπάνσκο είναι ένα χειμερινό θέρετρο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ένας ολοένα και πιο δημοφιλής προορισμός για σκι στα Βαλκάνια. Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο, προσφέροντας προσιτές τιμές σε διαμονή, φαγητό και διασκέδαση. Ακόμη και αν δεν είστε από τα ζευγάρια που τους αρέσει το σκι, σίγουρα θα απολαύσετε την παραδοσιακή χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα, σε ένα περιβάλλον γεμάτο ζωή.

Λισαβόνα, Πορτογαλία

Η Λισαβόνα είναι ίσως η πιο νοσταλγική πόλη της Ευρώπης, ιδανικός προορισμός για το γαμήλιο ταξίδι σας. Μία πανέμορφη πόλη, γεμάτη γοητεία και πολύ οικονομικές επιλογές για διαμονή, φαγητό και διασκέδαση. Πρόκειται για μία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική και την πολιτιστική της κληρονομιά. Το δίκτυο τραμ της πόλης, είναι εκπληκτικό και θα σας δώσει τη δυνατότητα να την γνωρίσετε, από άκρη σε άκρη. Κάθε γειτονιά της πορτογαλικής πρωτεύουσας κρύβει τη δική της ιστορία, τη δική της μαγεία.

Βαρκελώνη, Ισπανία

Η Βαρκελώνη είναι μια πόλη κοσμοπολίτικη, μποεμ με ζωντανές γειτονιές, στενάκια, πολυσύχναστους δρόμους, μεσαιωνικά παλάτια, μυστηριακή ατμόσφαιρα, τέχνη και πολιτισμό. Αν επιλέξετε τη Βαρκελώνη για να ζήσετε το όνειρό σας σαν νεόνυμφοι, θα απολαύσετε στους δρόμους της πρωτεύουσας της Καταλονίας υπέροχες υπαίθριες συναυλίες jazz και χορευτές φλαμέγκο, ενώ θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι και από τις τοπικές γεύσεις, που θα δοκιμάσετε. Υπάρχουν πολλές οικονομικές επιλογές και ως προς την διαμονή, μία καλή λύση θα ήταν κάποιο διαμέρισμα, ώστε να γλιτώσετε το κόστος ενός ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης.

Κρακοβία, Πολωνία

Μία ακόμη εξαιρετική επιλογή αν παντρεύεστε τον Χειμώνα. Η Κρακοβία είναι ένας ανερχόμενος χειμερινός προορισμός, μία πόλη που δεν γνωρίζουν πολλοί, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα σας συναρπάσει. Ιδανικός προορισμός για ζευγάρι, αφού μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι. Το μαγικό σκηνικό θα σας γυρίσει χρόνια πίσω και θα νιώσετε πρωταγωνιστές σε ταινία εποχής! Εδώ θα βρείτε πολύ οικονομικά ξενοδοχεία ακόμη και στο κέντρο της πόλης, η οποία δεν χρειάζεται καν μεταφορικό μέσο, αφού περπατιέται πανεύκολα.

Μπαλί, Ινδονησία

Πρόκειται για μια χώρα, που συναρπάζει όλους όσους αναζητούν προορισμούς πέρα από τα κλασικά. Αν είστε ένα ζευγάρι, που αναζητά την περιπέτεια, αυτός είναι ο κατάλληλος προορισμός για το γαμήλιο ταξίδι σας. Πέρα από το ότι είναι ένα μαγικό μέρος και η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη, η Ινδονησία είναι επίσης και πολύ οικονομική επιλογή! Τα δωμάτια ξεκινούν από τις 350.000 ρουπίες, δηλαδή 23 ευρώ! Επισκεφθείτε το Μπαλί με τις υπέροχες παραλίες, την εξωτική και εξαιρετική διαμονή, το πολιτιστικό ενδιαφέρον. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι θα πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε αεροπορικά αρκετό καιρό νωρίτερα, ώστε να βρείτε μία ικανοποιητική προσφορά.

Μην ξεχάσεις να δεις και τις Ιδέες για ένα φθινοπωρινό γαμήλιο ταξίδι!