Το Έξυπνο Τρικ Για Να Μυρίζει Το Σπίτι Σας Υπέροχα Όλες Τις Ώρες

1043

Η Άνοιξη μπήκε και ένα από τα πράγματα που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας και θα το κάνουν ανοιξιάτικο χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι οι όμορφες ανοιξιάτικες μυρωδιές.

Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε τα τέλεια σπιτικά αρωματικά χώρου εύκολα, γρήγορα και χωρίς να ξοδευτείτε. Ξεκινάμε!

σπίτι
With Love, Apostolia
1. Λεμόνι με δεντρολίβανο:

Για να φέρετε το γλυκό άρωμα της άνοιξης στο σπίτι σας ανακατέψτε τα εξής υλικά: λεμόνι, δεντρολίβανο και λίγο αιθέριο έλαιο λεβάντας. Πιο συγκεκριμένα ανακατέψτε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό από 2 λεμόνια με λίγο δεντρολίβανο και 10-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Βάλτε το κασταρολάκι στο μάτι και αφήστε το μείγμα σας να πάρει μια βράση. Βγάλτε το από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει. Ρίξτε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι με αντλία σπρέι.

2. Λεμόνι με βότκα:

Μια άλλη πολύ ωραία και εξίσου αρωματική ιδέα είναι να ανακατέψετε σε ένα μπουκάλι με αντλία σπρέι φρέσκια φλούδα λεμονιού με λίγη βόκτα. Το αρωματικό αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

3. Λάιμ με μέντα και βανίλια:

Μια διαφορετική και ιδιαίτερη μυρωδιά θα σας χαρίσει το παρακάτω μείγμα. Ανακατέψτε σε ένα γυάλινο βαζάκι φρέσκες φλούδες λάιμ με μέντα και εκχύλισμα βανίλιας. Προσθέστε και αρκετό νερό και το αρωματικό χώρου σας είναι πανέτοιμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μυρίζει το σπίτι σας υπέροχα είναι να έχετε ανοιχτό το βαζάκι. Με μερικές φλούδες λάιμ, λίγη βανίλια και μέντα το σπίτι σας θα μοσχομυρίσει

Πιστέψτε μας δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα σπίτι που μυρίζει υπέροχα!