Εκπομπή 14η – WITH LOVE APOSTOLIA

1106

Σήμερα στο with Love Apostolia, ο ανοιξιάτικος αέρας και η πασχαλινή μας διάθεση τώρα την άνοιξη είναι όλα όσα μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε για τα σημερινά μας θέματα και αυτό θα το διαπιστώσεις κι εσύ σε πολύ λίγο.

Τι θα δούμε σήμερα

Ξεκινάμε, λοιπόν, με ένα θέμα αφιερωμένο σε εσένα που βρίσκεσαι σε δίλλημα για το ποιο νυφικό πρέπει τελικά να επιλέξεις. Αφού βλέπουμε τα δέκα σημάδια που σου αποδεικνύουν ότι βρήκες το ιδανικό νυφικό των ονείρων σου.

Στη συνέχεια, και με τη βοήθεια της Φούλας, βλέπουμε ιδέες για το νυφικό χτένισμα. Που σίγουρα θα απογειώσει τη νυφική σου εμφάνιση. Αργότερα, η βάπτιση της Ελευθερίας-Αριάδνης. Μας ξετρελαίνει καθώς οι γονείς της είχαν προβλέψει τα πάντα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ενώ η little twins πρόταση που ακολουθεί μας δείχνει πως η Πασχαλία Τσιούλκα δε σταματά ποτέ να εμπνέεται και να δημιουργεί με φαντασία και πρωτοτυπία τις πιο ιδιαίτερες και ξεχωριστές βαπτίσεις για το μωράκι σου.

Τα θέματά μας

Ακολουθεί η όμορφη Σοφία Μπαδέκα, η οποία μας μιλά για τις τροφές κατά της γήρανσης τις οποίες δεν γνώριζες. Ενώ μετά από αυτό σου έχουμε το πιο λαχταριστό μπανόφι του κόσμου το οποίο μπορείς να κάνεις μόνη σου με σε μόλις λίγα λεπτά και με ελάχιστα υλικά.

Έπειτα, αγαπητές νονές, σας έχουμε μία έξυπνη και οικονομική λύση αφού σας παρουσιάζουμε την πιο εύκολη DIY κατασκευή για μία πασχαλινή λαμπάδα που θα ξετρελάνει το βαφτιστήρι σας. Και καθώς βρισκόμαστε σε easter mood βλέπουμε tips για μία διαφορετική πασχαλινή διακόσμηση στα αυγά σου. Αλλά και τις 10 γωνιές της Ελλάδας όπου το Πάσχα αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr