Οι Πιο Περίτεχνοι Χειροποίητοι Βαπτιστικοί Σταυροί Για Το Αγγελούδι Σας (Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος)

7746

Ένα από τα ομορφότερα κοσμήματα, που κάθε άνθρωπος έχει στην κατοχή του για χρόνια, είναι δίχως καμία αμφιβολία, ο βαπτιστικός του σταυρός.

Είναι το κόσμημα, που τον ενώνει για πάντα με τη νονά ή τον νονό του. Πιστοποιώντας συγχρόνως, το καλωσόρισμά του στη Χριστιανική πίστη.

Εκτιμώντας, λοιπόν, αυτή τη μεγάλη συμβολική του αξία, το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος. Σας παρουσιάζει τους πιο περίτεχνους χειροποίητους σταυρούς βάπτισης, 14 καρατίων, με αλυσίδα.

Το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος μάλιστα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να διαλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει. Μέσα από μία τεράστια ποικιλία χειροποίητων βαπτιστικών σταυρών.

Εδικότερα, μέσα από σχέδια για αγόρια και κορίτσια. Σε μοντέρνα αλλά και πιο κλασική γραμμή. Από χρυσό κατασκευής 14 καρατίων και από μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Που φέρουν πάνω τους πολύτιμες πέτρες.

Ασφαλώς, εκεί, έχετε τη μοναδική ευκαιρία, να προτείνετε εσείς το σχέδιο που επιθυμείτε και οι ειδικοί του Εργαστηρίου Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος να το κατασκευάσουν, ειδικά για εσάς.

Εκτός, όμως, από την κορυφαία ποιότητα που διαθέτουν οι βαπτιστικοί σταυροί του Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος. Το ίδιο, εξασφαλίζει για εσάς κυριολεκτικά ασυναγώνιστες τιμές, φτάνοντας μάλιστα μέχρι την τιμή που εσείς επιθυμείτε.

Μια απίστευτη δυνατότητα, από το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος που διαθέτοντας το δικό του εργαστήριο χρυσοχοΐας. Μπορεί χωρίς καμία δυσκολία να δημιουργήσει αυτό που θέλετε. Όπως ακριβώς το φαντάζεστε και στην τιμή που επιθυμείτε.

Εξάλλου, οι υπεύθυνοι του Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος γνωρίζουν πως, η επιλογή του κατάλληλου βαπτιστικού σταυρού. Αποτελεί μία δύσκολη επιλογή για κάθε υποψήφιο νονό/νονά. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή στην οριστική απόφαση, γεγονός που απαιτεί μία εξειδικευμένη καθοδήγηση από τους ειδικούς.

Έτσι, το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος και η ομάδα του, είναι εδώ. Για να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μικρό σας βαπτιστήρι.

Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος

Επισκεφτείτε το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος και αποκτήστε το σταυρό, που θα συνοδέψει τη βάπτιση του βαπτιστικού σας.

Οι χρυσές δημιουργίες συνεχίζονται ….βαφτιστικός χειροποίητος σταυρος στα 14 καράτια ……

Gepostet von Εργαστήριο Χρυσοχοΐας " Χατζηδημητρίου Στέφανος " am Mittwoch, 5. April 2017

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία και κατασκευή του βαπτιστικού σταυρού, μπορείτε να επισκεφθείτε το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος επί της οδού Ν. Νικολάου 15 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 697 590 1690.