Η Μαρία Αποστολοπούλου γράφει για: 6 ταινίες για να δεις με τον σύντροφό σου

1860

Αν ψάχνετε με τον σύντροφό σου, μία αφορμή για να αφιερώσετε ένα Σαββατοκύριακο βλέποντας ταινίες, oρίστε και μερικές ιδέες για να επιλέξεις ταινίες που θα συγκινήσουν και το πιο «σκληρό» αγόρι.

Love Actually

Ο απόλυτος «ύμνος» των ερωτευμένων. Είναι σχεδόν σίγουρο πως το έχεις δει, όμως κάθε φορά, πρώτη φορά, με το Love Actually. Τι κοινό μπορεί να έχουν ένας πρωθυπουργός, ένας ροκ σταρ και ένα εντεκάχρονο αγόρι; Τον έρωτα! Η υπόθεση ξετυλίγεται στην χριστουγεννιάτικη Αγγλία και τη ρομαντική Γαλλία, γύρω από δέκα διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων που αναζητούν, ακόμα και αν δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι, την αγάπη.

Το Ημερολόγιο

Ακόμα και αν την έχετε ήδη δει, μία φορά δεν φτάνει για να την απολαύσετε. Ο απόλυτος έρωτας, που δεν γνωρίζει από εμπόδια. Η πλοκή διαδραματίζεται σε ένα γηροκομείο, όπου ένας ηλικιωμένος άντρας αφηγείται σε μία γυναίκα, που πάσχει από Alzheimer, τη συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού. Το τέλος θα συγκινήσει ακόμα και τις πιο σκληρές καρδιές. Ευκαιρία να κλάψετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας!

Αγάπα με αν τολμάς

Η Sophie και ο Julien, γνωρίστηκαν όταν ήταν μόλις οκτώ ετών και δέθηκαν με μία ισχυρή φιλία από την πρώτη στιγμή. Τα χρόνια πέρασαν, τα παιδιά έγιναν έφηβοι. Τελικά, μέχρι πότε θα καταφέρουν να μείνουν μαζί; Ποιος θα πει πρώτος το «σ’ αγαπώ»; Μοναδική ταινία με πολλά μηνύματα. Εξαιρετική επιλογή!

Υ.Γ. Σ’ αγαπώ

Αξίζει να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, ακόμα και αν στο τέλος τα χάσεις όλα, αυτό αποδεικνύει αυτή η ταινία. Μία νεαρή κοπέλα προσπαθεί να ξεπεράσει το θάνατο του αγαπημένου της συντρόφου, όταν ξαφνικά αρχίζει να λαμβάνει γράμματά του. Μέσω αυτών, ο αγαπημένος της προσπαθεί να της δώσει κουράγιο να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της. Σαν υστερόγραφο που της υπενθυμίζει πόσο πολύ την αγαπούσε! Αναμφισβήτητα μία από τις πιο ρομαντικές, αλλά και πρωτότυπες ταινίες που θα σας συγκινήσει!

Γλυκός Νοέμβρης

Η αντισυμβατική Sarah αφιερώνει κάθε μήνα σε ένα διαφορετικό άντρα και έτσι προσκαλεί τον Nelson να περάσουν μαζί τον πιο όμορφο Νοέμβρη της ζωής τους. Το ζευγάρι δένεται τόσο, που ο αποχωρισμός τους μετά από τριάντα μέρες μοιάζει αβάσταχτος, είναι όμως απαραίτητος. Το γιατί θα το δείτε επί της οθόνης. Το γλυκόπικρο τέλος της θα σας κάνει να δείτε τη σχέση σας αλλιώς.

Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ

Όχι τόσο παλιό, αλλά όχι και καινούργιο. Πάντως διαχρονικό, όσον αφορά στις ταινίες που πρέπει να βλέπει ένα ζευγάρι παρέα. Μία παγκοσμίου φήμης ηθοποιός του Χόλυγουντ γνωρίζει τυχαία έναν Άγγλο βιβλιοπώλη. Η διαφορά στον τρόπο ζωής και την κουλτούρα των δύο αρχικά φαίνεται να στέκεται εμπόδιο στον έρωτά τους, το θέμα όμως είναι αν στο τέλος θα επικρατήσει.


 Μαρία Αποστολοπούλου, μέλος του www.ogamosmas.gr

Στην κατηγορία Οργάνωση Γάμου της στήλης Σχεδίασε τον γάμο σου, στο www.ogamosmas.gr, μπορείς να πάρεις ακόμη περισσότερες ιδέες και για την οργάνωση του δικού σου γάμου. Μπες και θα βρεις αυτό που ψάχνεις!