Η Μαρία Και Ο Δημήτρης Βάπτισαν Το Μικρό Τους Γεώργιο!

2352

Πόσο όμορφη είναι αυτή η βάπτιση στις Σέρρες, που θα μοιραστούμε μαζί σας σήμερα!

βάπτισαν το μικρό

Οι γονείς αυτού του μικρούλη, θέλησαν μόνο τα καλύτερα για το γιο τους, και τα πέτυχαν με τη βοήθεια του ανθοπωλείου Wedding Memory Μαριάννα.

βάπτισαν το μικρό

Η Μαρία Καγιά (στρατιωτικός) και ο Δημήτρης Κορδομάτη (στρατιωτικός), την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικήτα Σερρών, βάπτισαν τον μικρό πρίγκιπά τους.

βάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρό

Από το πλευρό της Μαρίας και του Δημήτρη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι. Οι νονοί του μικρούλη Γεωργίου, Ελένη Κόπανου (νοσηλεύτρια) και Θόδωρος Γκαντούδης (στρατιωτικός). Που του χάρισαν το καλύτερο δώρο, το όνομά του.

βάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρό

Ασφαλώς, κοντά στη Μαρία και στο Δημήτρη, εκείνη την τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέρα. Βρίσκονταν και οι οικογένειες καθώς και οι φίλοι τους. Που όλοι μαζί γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν το μικρό Γεώργιο να βαπτίζεται.

βάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρό

Την οργάνωση της βάπτισης του μικρούλη Γεωργίου, επιμελήθηκε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, όπως βλέπεις και μόνη σου.

βάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρό

Ήταν μία καθαρά φθινοπωρινή βάπτιση, στις αποχρώσεις του μπλε μαρίν, με κυρίαρχο στοιχείο τη λινάτσα.

βάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρό

Για τη διακόσμησή της σκάλας της εκκλησίας, χρησιμοποιήθηκαν, φωτεινά επιδαπέδια φαναράκια, στο χρώμα του ξύλου. Καθώς επίσης και στεφάνια από πλατανόφυλλα, δημιουργώντας μία cozy ατμόσφαιρα.

βάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρό

Από την άλλη, στο προαύλιο της εκκλησίας. Στήθηκε ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο με γλυκά, cake pops,cup cakes, μπομπονιέρες και δροσιστική λεμονάδα. Για μικρούς και μεγάλους καλεσμένους.

βάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρό

Μάλιστα, ιδιαίτερη λεπτομέρεια αποτέλεσε το γεγονός πως, για το στολισμό χρησιμοποιήθηκε και η μηχανή του μπαμπά, του μικρού Γεώργιου. Δίνοντας έναν άλλο αέρα στη φωτογράφιση, που στήθηκε μετά το τέλος του μυστηρίου.

βάπτισαν το μικρό

Την φωτογραφική επιμέλεια της βάπτισης του μικρού Γεωργίου ανέλαβε ο Χρήστος Αντωνίου | Photometro Studio ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, με το αποτέλεσμα.

βάπτισαν το μικρόβάπτισαν το μικρό

Μαρία και Δημήτρη να σας ζήσει ο μικρός σας Γεώργιος!

Στη στήλη Real Vaptism μπορείς να δεις ακόμη περισσότερες πραγματικές βαπτίσεις της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τη βάπτιση του δικού σου μικρού μπόμπιρα ή της δικής σου μικρής πριγκίπισσας!

Vaptism Professionals
VAPTISM DECOR: Wedding Memory Μαριάννα