Η Μαρία Μπαδέκα, η Αισθητικός & Make up Artist ανοίγει το λαμπερό κεφάλαιο του νυφικού μακιγιάζ

2734

Σήμερα, με τη βοήθεια της Μαρίας Μπαδέκα, της πολύ γλυκιάς και αγαπημένης Αισθητικού & Make up Artist του Κέντρου Αισθητικής Μπαδέκα,  ήρθε η στιγμή να ανοίξουμε το λαμπερό κεφάλαιο του νυφικού μακιγιάζ.

Η ίδια η Μαρία, λοιπόν, επισημαίνει τα εξής:

Στο άκουσμά του και μόνο, πλήθος από λαμπερές εικόνες, φωτεινά χρώματα, λάμψη και φυσικότητα, κατακλύζουν το μυαλό μας. Αρκούν, όμως, μόνο αυτά;

Το νυφικό μακιγιάζ, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, να συγκριθεί με ένα απλό μακιγιάζ, λόγω των απαιτήσεων, που έχω από αυτό. Θα ήταν σκόπιμο, λοιπόν, στο σημείο αυτό, να επισημάνω, ότι το επάγγελμα του make up artist είναι μία αληθινή τέχνη. Μία τέχνη, που προβάλει και αξιοποιεί τα προσόντα ενός προσώπου, τονίζει και αναδεικνύει τα όμορφα σημεία του, προσδίδοντάς του γοητεία.

Υπάρχουν φορές, που σε ένα νυφικό μακιγιάζ, είναι αναγκαίο να “καμουφλάρουμε” ατέλειες του δέρματος, όπως σημάδια ακμής, εκ γενετής ή επίκτητα σημάδια. Μάλιστα, ο επαγγελματίας make up artist, θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μετεγχειρητικές ουλές, σημάδια από εγκαύματα ή τραύματα, δυσχρωμίες δέρματος αλλά και μορφολογικά προβλήματα δέρματος, όπως το να “κρύψε” ένα λαγώχειλο ή μία μεγάλη μύτη.

Παράλληλα, ο make up artist, θα βοηθήσει τη νύφη, κατά κύριο λόγο, να ανεβάσει το ηθικό της, την αυτοπεποίθηση της και να αισθανθεί όμορφη και αρεστή, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Το νυφικό μακιγιάζ, λοιπόν, δεν είναι απλά η τοποθέτηση μιας σκιάς ή ενός make up στο πρόσωπο. Είναι ένα σύνολο τεχνικών, φαντασίας, γούστου, καλαισθησίας και φυσικά βασικών και απαραίτητων γνώσεων, που αποκτά κανείς από τα ΤΕΙ.

Είναι βασικό να υπάρχουν γνώσεις μορφολογίας προσώπου, χρωματολογίας, χρωματικής αρμονίας και μορφοψυχολογίας, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο αλλά και στην προσωπικότητα, του πελάτη.

Το νυφικό μακιγιάζ δεν είναι απλή υπόθεση. Φανταστείτε την ημέρα του γάμου σας, να είχατε απευθυνθεί σε ένα άτομο, που απλώς έχει παρακολουθήσει κάποιες ώρες σεμιναρίου μακιγιάζ χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις. Δεν θα ήταν άσχημο, βλέποντας αργότερα το βίντεο ή τις φωτογραφίες του γάμου, να διαπιστώνατε, ότι το πρόσωπό σας έδειχνε κουρασμένο και άτονο;

Σε ένα νυφικό μακιγιάζ, ο επαγγελματίας make up artist, πρέπει να φερθεί σαν να ετοιμάζεται για ένα θεατρικό μακιγιάζ, στο οποίο θα προσαρμόσει το μακιγιάζ, στο στυλ και στο ύφος του γάμου, αλλά και στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητα των πρωταγωνιστών.

Είναι φανερό, ότι οι χρωματικοί συνδυασμοί, οι χρωματικές αρμονίες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα μακιγιάζ είναι πάρα πολλές και ακόμη περισσότερα είναι τα χρώματα και τα μακιγιάζ, που φαίνονται “in”, κάθε φορά από τα περιοδικά. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο, τον έχει ο make up artist και η εμπειρία είναι αυτή, που θα οδηγήσει σε ένα άριστο αποτέλεσμα, γιατί δεν αρκεί να μπει απλά ένα χρώμα στο πρόσωπο“.

Επισκεφθείτε τη Μαρία Μπαδέκα, Αισθητικό-Make up Artist του Κέντρου Αισθητικής Μπαδέκα, για να αποκτήσετε κι εσείς ένα επαγγελματικό και πραγματικά λαμπερό μακιγιάζ, για την ομορφότερη και πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη Μαρία Μπαδέκα, Αισθητικό-Make up Artist του Κέντρου Αισθητικής Μπαδέκα επί της οδού Λ. Παπαπαύλου 11 στον 4ο όροφο ή να τηλεφωνήστε στο 23210 20432.