Η next day φωτογράφιση της Κυριακής και του Θανάση!

834

Η next day φωτογράφιση

της Κυριακής και του Θανάση!

Μετά από τον εντυπωσιακό Καλοκαιρινό γάμο τους στις 9 Ιουλίου 2016, η Κυριακή και ο Θανάσης αποφάσισαν να κάνουν μία ακόμη πιο εντυπωσιακή next day φωτογράφιση μέσα στο δάσος.

Ένα μαγευτικό τοπίο, μία ασύλληπτη νύφη και ένας κομψός γαμπρός συμπλήρωσαν  το puzzle για μια ξεχωριστή φωτογράφιση που σίγουρα τόσο το ίδιο το ζευγάρι όσο κι εμείς θα αναπολούμε για πολλά χρόνια εδώ στο www.ogamosmas.gr!

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή την φωτογράφιση θα την ερωτευτείτε! Ο Δημήτηρς Αντωνίου | Photometro Studio πέτυχε τον καλύτερο στόχο…να μας μεταφέρει εκεί όπου συνέβησαν όλα!

Πάρε μία ιδέα και θα καταλάβεις!

fotografisi-gamou-serres-photometro-3

fotografisi-gamou-serres-photometro-1

fotografisi-gamou-serres-photometro-2

fotografisi-gamou-serres-photometro-4

fotografisi-gamou-serres-photometro-5

H Κυριακή και o Θανάσης μας χάρισαν μία φανταστική next day φωτογράφιση κι εμείς ευχόμαστε να ζήσουν!

Wedding Professional

Wedding photography: Δημήτηρς Αντωνίου | Photometro Studio

 

Μετά από τον εντυπωσιακό Καλοκαιρινό γάμο τους στις 9 Ιουλίου 2016, η Κυριακή και ο Θανάσης αποφάσισαν να κάνουν μία ακόμη πιο εντυπωσιακή next day φωτογράφιση μέσα στο δάσος.Μετά από τον εντυπωσιακό Καλοκαιρινό γάμο τους στις 9 Ιουλίου 2016, η Κυριακή και ο Θανάσης αποφάσισαν να κάνουν μία ακόμη πιο εντυπωσιακή next day φωτογράφιση μέσα στο δάσος.Μετά από τον εντυπωσιακό Καλοκαιρινό γάμο τους στις 9 Ιουλίου 2016, η Κυριακή και ο Θανάσης αποφάσισαν να κάνουν μία ακόμη πιο εντυπωσιακή next day φωτογράφιση μέσα στο δάσος.