Ιδέες Για Ένα Φθινοπωρινό Γαμήλιο Ταξίδι

1087

Ετοιμάζεις το γάμο σου και αισθάνεσαι, πως έχεις να πάρεις ένα εκατομμύριο αποφάσεις για το χώρο της δεξίωσης, το νυφικό, τα λουλούδια, το διάγραμμα των θέσεων και ο κατάλογος, συνεχίζεται.

Γαμήλιο ταξίδι

Είναι πιθανό, ότι το τελευταίο πράγμα, που εσύ και ο σύζυγός σου θέλετε να κάνετε, είναι να πάρετε μια ακόμα απόφαση, για το πού θα περάσετε τις πρώτες σας διακοπές σαν παντρεμένοι.

Η πίεση για την απόφαση του γαμήλιου ταξιδιού είναι μια πραγματικότητα, γι’ αυτό αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές πρωτότυπες ιδέες, για ένα μοναδικό φθινοπωρινό γαμήλιο ταξίδι.

Μαρόκο

Το Μαρόκο, αν και όχι ιδιαίτερα μακρινός προορισμός, είναι ένας άλλος κόσμος, από κάθε άποψη. Βρεθείτε πίσω στο χρόνο και στο ημίφως των λαβυρίνθων, από λιθόστρωτα σοκάκια και παζάρια, που συνθέτουν τη Μεδίνα του Μαρακές, απολαύστε ένα παραδοσιακό γλέντι σε ένα αυθεντικό και φιλόξενο ριάντ, πηγαίνετε για πεζοπορία στην οροσειρά του Άτλαντα ή απλά απολαύσετε την μοναδική θέα, από ένα πολυτελές καταφύγιο στους λόφους.

Μοναδική εμπειρία: Ανάβαση στην κορυφή του βουνού Toubkal, το υψηλότερο βουνό στη Βόρεια Αφρική.

Μαρόκο

Βόρνεο

Το Βόρνεο είναι ένα καταφύγιο άγριας ζωής και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της άγριας φύσης. Ουραγκοτάγκοι, μακρόρρινες μαϊμούδες, νεφελώδεις λεοπαρδάλεις και πυγμαίοι ελέφαντες είναι μερικά μόνο, από τα πολλά είδη, που θα βρείτε εδώ. Ακριβώς έξω από την ακτή, βρίσκονται τα νησιά του Kapalai, Sipadan και Mabul, που είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη με κοραλλιογενείς υφάλους και σημεία κατάδυσης στον κόσμο.

Μοναδική εμπειρία: Επισκεφθείτε τη φυλή Iban και μείνετε σε ένα παραδοσιακό longhouse στο Βόρνεο.

Βόρνεο

Ιαπωνία

Το Φθινόπωρο τα ζωηρά κόκκινα και χρυσά χρώματα των φύλλων του σφενδάμου, ζωντανεύουν την ιαπωνική ύπαιθρο. Μια επίσκεψη στην Ιαπωνία, προσφέρει μια εξαιρετικά πολύπλευρη εμπειρία από τα λαμπερά φώτα της φουτουριστική πόλης του Τόκιο, στο τραχύ τοπίο και τις ιαματικές πηγές της βόρειας Ιαπωνίας, αλλά και στις παραλίες με λευκή άμμο και το υποτροπικό κλίμα του αρχιπελάγους Οκινάου στα νότια.

Μοναδική εμπειρία: Μάθετε πώς να κάνετε sushi από τις ντόπιες κυρίες στο Κιότο.

Ιαπωνία

Σεϋχέλλες

Οι Σεϋχέλλες θεωρούνται ένας ιδανικός προορισμός για μήνα του μέλιτος και όχι άδικα. Οι ίδες έχουν μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου και μια θαυμάσια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, που προσφέρει όλες τις ανέσεις. Να επιλέξετε ένα γεμάτο χαρακτήρα παραδοσιακό ξενώνα των Κρεολών. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο αρχιπέλαγος σε μια island-hopping περιπέτεια ή να συνδυάσετε ένα ταξίδι στις Σεϋχέλλες με ένα σαφάρι.

Μοναδική εμπειρία: Παρακολουθείστε τις χελώνες να φωλιάζουν σε μια απομακρυσμένη παραλία.

Σεϋχέλλες

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τις Εναλλακτικές ιδέες για σας που δεν θα πάτε ταξίδι του μέλιτος!