Ανακαλύψτε τα φυσικά σαπούνια της Άρτεμις Life – Κεραλοιφές Άρτεμις!

Κάθε άνθρωπος και ειδικά κάθε γυναίκα, που σέβεται τον εαυτό της, φροντίζει για την περιποίησή της. Στο μπάνιο της, στο νεσεσέρ με τα καλυντικά της, έχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

Από το καθαριστικό, που είναι το πρώτο και πιο βασικό ίσως προϊόν, μέχρι την ενυδατική για το πρόσωπο αλλά και τα χέρια. Βλέπετε η περιποίηση δε σταματά στο πρόσωπο, πρέπει να προσέχουμε και άλλα μέρη του σώματος όπως είναι ο λαιμός, τα χέρια. Και κάθε περιοχή, θέλει το προϊόν της, που στοχεύει στις ανάγκες της.

Τα φυσικά σαπούνια της Άρτεμις Life – Κεραλοιφές Άρτεμις, διαθέτουν τεράστια ποικιλία προϊόντων, που καλύτπουν τις ανάγκες της γυναίκας, του άντρα και του μωρού.

Βασίζονται σε εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων ή εκχυλισμάτων, παραγώγων της μέλισσας και φυσικών βιταμινών.

Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε 8 από αυτά και σας τα προτείνουμε ως την ιδανική πρόταση δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που κάποιες φορές, ξεχνούν πόσο σημαντική είναι η προσωπική τους φροντίδα.

Λευκή Άργιλος

Χειροποίητο σαπούνι με λευκή άργιλο και αιθέριο έλαιο σανταλόξυλο. Σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα, κατάλληλο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Απολεπίζει ήπια, με απαλή δράση, βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

 

Πράσινη Άργιλος

Χειροποίητο σαπούνι με πράσινη άργιλο και αιθέριο έλαιο μέντας. Σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα, κατάλληλο για μεικτές – λιπαρές επιδερμίδες. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, συσφίγγει, βελτιώνει την κυκλοφορία, αποτοξινώνει, τονώνει.

 

Σαπούνι Baby με χαμομήλι

Χειροποίητο σαπούνι για ευαίσθητη επιδερμίδα (baby). Ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα και είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Ενυδατώνει, ηρεμεί και χαλαρώνει το σώμα μετά το μπάνιο.

 

 

Σαπούνι Αντρικό

Χειροποίητο σαπούνι για άντρες. Δημιουργεί σταθερό και κρεμώδη αφρό, περιποιείται το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Αρωματίζει απαλά. Κατάλληλο και για το ξύρισμα.

 

Σαπούνι Απολέπισης

Χειροποίητο σαπούνι απολέπισης με κόκκους από κουκούτσια βερίκοκου. Βαθύς καθαρισμός και ήπια απολέπιση. Τα κουκούτσια βερίκοκου αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνουν την υφή του δέρματος.

 

Σαπούνι Λεβάντα

Χειροποίητο σαπούνι με αιθέριο έλαιο λεβάντας. Η λεβάντα καταπραΰνει τους ερεθισμούς του δέρματος και το άρωμά της τονώνει και ξεκουράζει. Με ενυδατική δράση είναι κατάλληλο για και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

Σαπούνι για Λούσιμο

Χειροποίητο σαπούνι για λούσιμο. Η δύναμη των τεσσάρων ελαίων συμβάλει στην υγεία της τρίχας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται η ξηρότητα, να τιθασεύεται η τρίχα και να μειώνετε η τριχόπτωση. Η συχνή χρήση του καταπολεμά την ψαλίδα και την πιτυρίδα και χαρίζει πυκνότητα και λάμψη στα μαλλιά.

 

Σαπούνι με Μόκα και Κακάο

Χειροποίητο σαπούνι με Μόκα και Κακάο. Οι κόκοι καφέ και κακάο απολεπίζουν ελαφριά την επιδερμίδα. Η καφείνη λόγω της επίδρασης της στο δέρμα καλύπτει την όψη υφής πορτοκαλιού και συσφίγγει.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα Κεραλοιφές Άρτεμις, επί της οδού Γρ. Ρακιτζή 4, στις Σέρρες, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο  697 706 0522, αλλά και στη σελίδα του καταστήματος στο facebook ή στο artemis.life.