Κάντε τη δεξίωση της βάπτισης του μικρού σας με θέα την πόλη

3114

Δεν είναι απλά μία τάση. Είναι μια ουσιαστική επιλογή, γιατί κυριολεκτικά, θα περάσετε τέλεια!

Η εποχή που διανύουμε είναι ο,τι πρέπει για τη διοργάνωση της δεξίωσης της βάπτισης του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρής σας πριγκίπισσας, στο μπαρ-εστιατόριο La Vista στο Roof Garden του PHILIPPOS Xenia Hotel.
Η θερμοκρασία, μάλιστα, είναι ιδανική καθώς δεν έχει ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ενώ η φύση είναι ολάνθιστη στα καλύτερά της, συμβάλλοντας στην μαγευτική θέα που προσφέρει το “μπαλκόνι” του La Vista στο PHILIPPOS Xenia Hotel.
Επιπλέον, η αίσθηση του φυσικού αέρα συνοδεύεται από την ασφάλεια του μέσα. Καθώς, σε περίπτωση που προκύψει μία ξαφνικά απρόσμενη μπόρα, ή αν απλά κάποιος νιώσει μια ψυχρούλα, θα χρειαστεί απλά ένα βήμα για να βρεθεί σε ένα ασφαλές, ζεστό περιβάλλον, στον ίδιο χώρο.
Παράλληλα, το dress code είναι απολύτως ανοιχτό όπως και ο χώρος, ενώ η έλλειψη καπνού ευτυχές γεγονός, που σε συνδυασμό με την εμπνευσμένη διακόσμηση του χώρου και τα πολύ προσεγμένα απολαυστικά μενού, σας δίνουν την δυνατότητα για μία βάπτιση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.
Τη μαγευτική θέα την αναφέραμε; Ας την αναφέρουμε ξανά. Αξίζει! Άλλωστε, μόνο στο La Vista του PHILIPPOS Xenia Hotel έχεις τη δυνατότητα να δεις το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της πόλης.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για τη δεξίωση της βάπτισης του μικρού σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το PHILIPPOS Xenia Hotel στο 23210 99360.
Δες ακόμη περισσότερα για την Οργάνωση της βάπτισης στην αντίστοιχη στήλη με τις προτάσεις.