WEDDING HAIR: Είσαι Καλεσμένη Σε Καλοκαιρινό Γάμο; Ανακάλυψε Το Κατάλληλο Χτένισμα Αποκλειστικά Για Εσένα (Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη)

5524

Το Καλοκαίρι είναι εδώ και οι γάμοι των αγαπημένων μας προσώπων έχουν ξεκινήσει. Τα προσκλητήρια καταφθάνουν στο σπίτι και εσύ αναζητάς την κατάλληλη εμφάνιση για μία τόσο ιδιαίτερη μέρα. καλεσμένη σε γάμο

καλεσμένη σε γάμο
Wedding Hair – Καλεσμένη σε Γάμο

Τα ρούχα, τα παπούτσια, αλλά και το μακιγιάζ σου σε απασχολούν αρκετά. Εκείνο, όμως που θα ολοκληρώσει την εικόνα σου και θα δώσει άλλον αέρα στο look σου είναι τα μαλλιά σου.καλεσμένη σε γάμο 

Αναζητάς ένα χτένισμα που θα σου στιλ, λάμψη και θα αποπνέει την καλοκαιρινή αύρα που χρειάζεσαι.

Οι Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη είναι εδώ για να κάνουν την εμφάνισή σου μοναδική. Με μεγάλη εξειδίκευση και ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας και των μεγάλων οίκων, θα σου προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα κάνοντας τα μαλλιά σου να λάμπουν.

Ανάλαφρες μπούκλες

Θα δώσουν όγκο και ένα πιο boho στυλ στην εμφάνισή σου, κάνοντάς την απόλυτα καλοκαιρινή.

καλεσμένη σε γάμο
Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη – Ανάλαφρες Μπούκλες

Χαμηλή σινιόν 

Ένας πιο αριστοκρατικός αέρας, καθώς κάνει την εμφάνισή σου πιο σικ και κομψή.

καλεσμένη σε γάμο
Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη – Χαμηλή Σινιόν

Wave look

Επιμελώς ατημέλητα σπαστά μαλλιά που είναι και η απόλυτη τάση του Καλοκαιριού, με ένα ελαφρύ πιάσιμο που χαρίζει όγκο στο πάνω μέρος.

καλεσμένη σε γάμο
Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη – Wave Look

Οι Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη βρίσκονται εδώ και 10 χρόνια στο χώρο και σάς παρέχουν τις καλύτερες και πιο εξελιγμένες υπηρεσίες, σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της κομμωτικής.

Τις Κομμώσεις Ν.Β. | Ντίνα Βραμπάκη θα τις βρεις επί της οδού Δημ. Σπυρίδη  10, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 23210 58474 ή 6944 813930, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Kommosis Ntina Vrambaki.