Μία θεματική μουσική βάπτιση για τη μικρή Ιωάννα-Αναστασία!

5751

Μία πολύ όμορφη και oh-so-girly βάπτιση, μας έχει πάρει σήμερα όλη μας την προσοχή!

Η ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε στο χώρο του μυστηρίου, εξέπεμπε ζεστασιά, παιδικότητα, ρομαντισμό και μουσικότητα. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη, θεματική βάπτιση, που σίγουρα εντυπωσίασε τους καλεσμένους, οι οποίοι την ευχαριστήθηκαν και την απόλαυσαν.

Ο λόγος για τη Μαριάννα Καλαϊτζή (Μουσικός), που την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Σερρών, βάπτισε τη μικρή κορούλα της.

Από το πλευρό της γλυκιάς Μαριάννας, δεν θα μπορούσαν λείπουν και οι νονοί της μικρής, Κωνσταντίνος Αλμπάντης (Μουσικός) και Κατερίνα Βαλσαματζή (Ιατρός), που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, χάρισαν στη νεοφώτιστη το ομορφότερο δώρο, το όνομα Ιωάννα-Αναστασία.

Την οργάνωση της βάπτισης του μικρούλας Ιωάννας-Αναστασίας, επιμελήθηκε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, όπως βλέπεις και μόνη σου.

Ήταν μία ξεκάθαρα, θεματική βάπτιση, με ένα απίστευτο μουσικό θέμα, Πρωταγωνιστές της βάπτισης, ήταν, το κλειδί του σολ, οι νότες, το πιάνο και το βιολοντσέλο. Τα χρώματα, κινήθηκαν στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου, της δαντέλας και του ιβουάρ. Ήταν, μία πραγματική vintage βάπτιση, με στολισμό από λευκές κάλες και γυψόφυλλο.

Δύο υπέροχα ιβουάρ τραπέζια, στήθηκαν για τις μπομπονιέρες, οι οποίες ήταν βαζάκια, πάνω στα οποία η μαμά ως μουσικός, είχα ζωγραφίσει πεντάγραμμα. Τα τραπέζια αυτά, όμως, εκτός από τις μπομπονιέρες, είχαν και γλυκάκια, και συγκεκριμένα cup cakes και μπισκότα, φταιγμένα όλα από τα χέρια της γιαγιάς και της θείας. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά καταπληκτικό, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε γεύση.

Ένα δεύτερο τραπέζι, στήθηκε για χάρη των μικρών φίλων της μπέμπας αλλά και των μεγάλων καλεσμένων, στο οποίο μπορούσαν να δροσιστούν από τη φθινοπωρινή ζέστη.

Ένα πολύ ιδιαίτερο, χειροποίητο βιβλίο ευχών, φιλοξένησε τις ευχές των πολλών καλεσμένων, των φίλων και των συγγενών, που παρευρέθηκαν στη βάπτιση της μικρή Ιωάννας-Αναστασίας. Ενώ, επίσης, κάτι που ξεχώρισε πολύ, ήταν η πινιάτα σε σχήμα βιολοντσέλο, από το κατάστημα Το Πυροτέχνημα στις Σέρρες, που έσπασε η μητέρα, χαρίζοντας κέρματα και καραμέλες, στους μικρούς καλεσμένους της Ιωάννας-Αναστασίας.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως, το όνομα της μικρής Ιωάννας-Αναστασίας, “πρόδωσε”, η καμάρα από μπαλόνια στην είσοδο της εκκλησίας, από το κατάστημα Το Πυροτέχνημα, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα μπαλόνια, από το ίδιο κατάστημα, έκλεψε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

Την όμορφη καμάρα με τα μπαλόνια, πλαισίωναν δύο πινακάκια, στολισμένα με πεντάγραμμα και νότες, διακοσμημένες από λουλούδια και συγκεριμένα, από κάλες.

Την επιμέλεια της φωτογράφισης της βάπτισης ανάλαβε το φωτογραφείο Studio Fotorama.

Μαριάννα να σου ζήσει η μικρή σου Ιωάννα-Αναστασία!

Στη στήλη Real Vaptism μπορείς να δεις ακόμη περισσότερες πραγματικές βαπτίσεις της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τη βάπτιση του δικού σου μικρού μπόμπιρα ή της δικής σου μικρής πριγκίπισσας!

Vaptism Professionals
VAPTISM DECOR: Wedding Memory Μαριάννα