Μία Θεματική Ροζ Βάπτιση Με Πεταλούδες Για Τη Μικρή Ευγενία!

6237

Η αγάπη μας για τις βαπτίσεις είναι ολοφάνερη, κυρίως όταν αυτές είναι ροζ βάπτιση!

Μία τέτοια ροζ βάπτιση με θέμα την πεταλούδα φιλοξενούμε σήμερα στο www.ogamosmas.gr και είμαστε σίγουρες, πως θα την λατρέψεις, όπως ακριβώς κι εμείς! Είσαι έτοιμη;

ροζ βάπτισηροζ βάπτισηροζ βάπτισηροζ βάπτιση

Ο λόγος για τη μικρή Ευγενία που οι γονείς της Άννα Κουδουνά και Δημήτρης Ευγενίδης, ο αδερφός της Πέτρος Ευγενίδης και η νονά της Κατερίνα Στόικου, αποφάσισαν να κάνουν την πιο ξεχωριστή βάπτιση για τη μικρούλα τους, και τα κατάφεραν, όπως θα δεις σύντομα και μόνη σου.

ροζ βάπτισηροζ βάπτιση

Όλα συνέβησαν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων (Παλαιά Μητρόπολη) και ήταν πραγματικά ονειρεμένα.

ροζ βάπτισηροζ βάπτιση

Για αυτό φυσικά φρόντισε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα αφού ανέλαβε την οργάνωση της μοναδικής αυτής βάπτισης. 

ροζ βάπτισηροζ βάπτισηροζ βάπτιση

Για χάρη της Ευγενίας στήθηκαν πάνω σε λευκά τραπέζια δαντέλες στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου. Έτσι ώστε όλα να ταιριάζουν αρμονικά με το θέμα της βάπτισης, δηλαδή τις πεταλούδες.  

ροζ βάπτισηροζ βάπτισηροζ βάπτιση

Για τον λόγο αυτό, vintage πεταλούδες στόλισαν τα υφάσματα, κλουβάκια με χαριτωμένες μαργαρίτες, τοποθετήθηκαν έξω από την εκκλησία. Ενώ διάφορα υφάσματα σε ιβουάρ και σάπιο μήλο αποχρώσεις μαζί με μαξιλαράκια, στόλισαν τα τοιχάκια της εκκλησίας.

ροζ βάπτισηροζ βάπτισηροζ βάπτισηροζ βάπτιση

Φυσικά εκείνο που ξεχώρισε ήταν τα στεφανάκια με τις πεταλούδες, που κοσμούσαν την είσοδο της εκκλησίας, ενώ την κολυμβήθρα αγκάλιασαν δύο μπουκέτα από μαργαρίτες και υφάσματα!

ροζ βάπτισηροζ βάπτισηροζ βάπτισηροζ βάπτιση

Αλήθεια, έχεις δει ομορφότερη βάπτιση;

ροζ βάπτισηροζ βάπτιση

Την φωτογράφιση της βάπτισης ανέλαβε το φωτογραφείο Studio Efraimidis.

Άννα και Πέτρο να σας ζήσει η μικρή σας Ευγενία!

Στη στήλη Real Vaptism μπορείς να δεις ακόμη περισσότερες πραγματικές βαπτίσεις της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τη βάπτιση του δικού σου μικρού μπόμπιρα ή της δικής σου μικρής πριγκίπισσας!

Vaptism Professionals