Μία Ξεχωριστή Ροζ Βάπτιση Για Τη Μικρή Φωτεινή!

2979

Η σημερινή βάπτιση είναι όμορφη και ξεχωριστή, ιδιαίτερη και πρωτότυπη. Ο λόγος; Περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν να μένεις έκθαμβη με την επιλογή τους.

ροζ βάπτιση
Ροζ βάπτιση για τη μικρή Φωτεινή

Σήμερα, λοιπόν, φιλοξενούμε τη βάπτιση της Φωτεινής, μίας μικρούλας που οι γονείς της ήθελαν να διοργανώσουν την πιο φοβερή βάπτιση για την ίδια και τους καλεσμένους της.

Κι έτσι έγινε! Το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα φρόντισε ώστε η βάπτιση της μικρής Φωτεινής να είναι απλά μοναδική. Όλη η χρωματική παλέτα του ροζ, χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να “ντυθεί” η βάπτιση. Vintage κουτιά, ιδιαίτερα μαρτυρικά, ξεχωριστές μπομπονιέρες, μυρωδάτα τριαντάφυλλα και πολύχρωμα λαχταριστά ζαχαρωτά είναι μόνο μερικά από όσα χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη βάπτιση. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο εξαιρετικό, που άφησε άναυδους γονείς και καλεσμένους!

Ειδικότερα, αυτή η βάπτιση είχε ως θέμα της την μπαλαρίνα. Έτσι, λοιπόν, στήθηκαν δύο μεγάλα τραπέζια, τα οποία ντύθηκαν με δαντέλες στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου ενώ στολίστηκαν με ό, τι χρειαζόταν προκειμένου να δημιουργηθεί η πιο ρομαντική βάπτιση με θέμα τη μπαλαρίνα. Πέρλες, καθρέπτες με ντεκουπάζ και πουέντ στήθηκαν, διακοσμίζοντας τα μεγάλα τραπέζια. Ενώ, στο τραπέζι οι μικροί φίλοι της Φωτεινής έβρισκαν πολύχρωμα μαρσμέλοους με χωνάκια αλλά και λαχταριστά cup cakes, τα οποία βρίσκονταν στο τραπέζι με το βιβλίο ευχών! Η κολυμβήθρα, τέλος, ήταν πολύ κομψά φτιαγμένη από γυψόφυλλο και ροζ τριανταφυλλάκι, όπως ακριβώς αρμόζει σε μία λεπτεπίλεπτη μπαλαρίνα!
Ενώ, κάτι που επίσης εντυπωσίασε πολύ στη βάπτιση, ήταν ο ιδιαίτερος βαπτιστικός σταυρός που η νονά της Φωτεινής επέλεξε για την ίδια. Με όμορφες λεπτομέρεις και μέσα σε ένα ροζ κουτάκι, ο βαπτιστικός σταυρός της Φωτεινής από το Κοσμηματοπωλείο Μπίκας, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Την επιμέλεια της φωτογράφισης ανέλαβε το φωτογραφείο Plano Studio Photography.

ροζ βάπτιση
Η ροζ βάπτιση της μικρής Φωτεινής
ροζ βάπτιση
Τα ζαχαρωτά
ροζ βάπτιση
Το βιβλίο των ευχών
ροζ βάπτιση
Τα γλυκά της Φωτεινής
ροζ βάπτιση
Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες της μικρής Φωτεινής
ροζ βάπτιση
Το τραπέζι
ροζ βάπτιση
Τα χωνάκια για τα ζαχαρωτά
ροζ βάπτιση
Οι μπουμπουνιέρες
ροζ βάπτιση
Τα μαρτυρικά
ροζ βάπτιση
Ο στολισμός της εκκλησίας
ροζ βάπτιση
Το λάδι
ροζ βάπτιση
Τα παπουτσάκια της μικρής Φωτεινής
ροζ βάπτιση
Ο βαπτιστικός Σταυρός
ροζ βάπτιση
Η διακόσμηση της κολυμπύθρας
ροζ βάπτιση
Η διακόσμηση της κολυμπύθρας
Vaptism Professionals
VAPTISM DECOR: Wedding Memory Μαριάννα
ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Κοσμηματοπωλείο Μπίκας