Με Οδηγό Το Αστέρι Της Αγάπης, Γάμος Μέσα Στα Χριστούγεννα!

3240

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο λαμπερή εποχή του έτους.

Αστέρι

Η ατμόσφαιρα είναι πιο ζεστή πιο πολύ ακόμα και από αυτή του καλοκαιριού, όλοι μοιάζουν να έχουν βάλει τα καλά τους και ο καιρός παραπέμπει σε παραμύθι. Αποφασίσατε λοιπόν να ενωθείτε με τα ιερά δεσμά με το άλλο σας μισό μέσα σε αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό που όλα μοιάζουν τόσο γιορτινά.

Πώς μπορείτε να κάνετε το γάμο σας να ξεχωρίζει και να μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές των καλεσμένων σας; Σας έχουμε μερικές προτάσεις που αν τις ακολουθήσετε θα έχετε σίγουρη επιτυχία.

Το νυφικό που ξεχωρίζει

Αστέρι

Συνοδεύστε το νυφικό σας με ένα γούνινο μπολερό και τρέσες από πούπουλο στα γάντια καθώς και μια κόκκινη ζώνη στη μέση που όχι μόνο θα σας ζεστάνουν αλλά και θα δώσουν μια πιο χριστουγεννιάτικη νότα στην εμφάνισή σας.

Στολισμός εκκλησίας – χώρου δεξίωσης

Αστέρι

Στολίστε την εκκλησία σας και το χώρο της δεξίωσης με όμορφα αλεξανδρινά άνθη που θα εμπλουτίσουν το γάμο σας με το πνεύμα των Χριστουγέννων. Μια άλλη πολύ καλή και δοκιμασμένη ιδέα είναι να βάλετε στους διαδρόμους ανέμενα φωτάκια και γλάστρες με μικρά ελατάκια. Μπορείτε επίσης να στολίσετε τα τραπέζια με συνθέσεις από γκι που θεωρείτε ιερό φυτό από τους Κέλτες.

Το γαμήλιο μενού

Αστέρι

Αν αναρωτιέστε τί θα μπορούσατε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας στη γαμήλια δεξίωση ώστε να κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστό το γάμο σας, η λύση είναι πέρα από τις κλασσικές προτάσεις που θα ετοιμαστούν για εσάς, να σερβίρετε γαλοπούλα με κουκουνάρι και κάστανα. Όσον αφορά τα γλυκά προσθέστε μελομακάρονα, κουραμπιέδες ή χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

Τα προσκλητήρια του γάμου

Αστέρι

Δώστε μια πρώτη ιδέα στους καλεσμένους σας για το ύφος του γάμου σας στέλνοντάς τους προσκλητήρια με Χριστουγεννιάτικες εικόνες σε χρώματα του χειμώνα. Χιονοστιβάδες σε σκούρο μπλε ή ασημί και χρυσό, μπάλες στολίδια, καμπανούλες, ελάφια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες

Αστέρι

Φτιάξτε τις μπομπονιέρες σας ώστε να θυμίζουν δώρα που είναι έτοιμα να ανοίξουν και να βγάλουν την έκπληξη για τους καλεσμένους σας.

Δεξίωση

Αστέρι

Ο υπεύθυνος για τη μουσική στο χώρο δεξίωσης, είτε είναι DJ είτε ορχήστρα που έχει αναλάβει τη διασκέδασή σας. Θα πρέπει να μην αμελήσει να παίξει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Αν έχετε παρανυφάκια στο γάμο σας, τότε φορέστε τους φτερά αγγέλων και βάλτε όλα τα παιδάκια να τραγουδήσουν κάλαντα. Κάτι πολύ ιδιαίτερο είναι να έχετε στο χώρο της δεξίωσης. Ένα μεγάλο έλατο στο οποίο οι καλεσμένοι σας μπορούν να κρεμάσουν τις ευχές τους, αντί να τις γράψουν στο βιβλίο ευχών. Στα φύλλα του μπορείτε επίσης να κρεμάσετε δωράκια αναμνηστικά για τους καλεσμένους σας.

Περάστε όσο πιο ευχάριστα μπορείτε. Είναι τα πιο χαρούμενα της ζωής σας!!

Πηγή: www.gamoslife.gr

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το Ποιος είναι ο μήνας του χρόνου με τις περισσότερες προτάσεις γάμου!