Οι Πιο Γλυκές Βαπτίσεις Που Ξεχώρισαν Οι Αναγνώστριες Του Ogamosmas.gr

4693

Η αγάπη μας για τις βαπτίσεις είναι ολοφάνερη!

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σήμερα, θα μοιραστούμε μαζί σου τις βαπτίσεις των μικρών πριγκιπισσών και των μπομπιράκων που ξεχώρισαν οι αναγνώστριες του www.ogamosmas.gr ως τις αγαπημένες τους. Ξεκινάμε!

1Η βάπτιση της Μαρίας

Η βάπτιση της Μαρίας

Με θέμα τη μπαλαρίνα, η διακόσμηση της βάπτισης είχε ρομαντικές ροζ λεπτομέρειες και κεντρικό θέμα τις ροζ tutu φουστίτσες του μπαλέτου. Adorable vaptism!

Δες περισσότερα για τη βάπτιση της Μαρίας, εδώ.

2Η βάπτιση της Ευγενίας

vaptisi-roz-thematiki-petaloudes-anthopwleio-marianna-serres-www.ogamosmas (13)
Η βάπτιση της Ευγενίας

Η αγάπη μας για τις βαπτίσεις είναι ολοφάνερη, κυρίως όταν αυτές είναι ροζ. Μία τέτοια ροζ βάπτιση με θέμα την πεταλούδα θα σου παρουσιάσουμε και είμαστε σίγουρες, πως θα την λατρέψεις, όπως ακριβώς κι εμείς.

Δες περισσότερα για τη βάπτιση της Ευγενίας, εδώ.

3 Η βάπτιση του Γιώργου

Η βάπτιση του Γιώργου

Οι γονείς αυτού του μικρούλη, θέλησαν μόνο τα καλύτερα για το γιο τους, και τα πέτυχαν. Ήταν μία καθαρά φθινοπωρινή βάπτιση, στις αποχρώσεις του μπλε μαρίν, με κυρίαρχο στοιχείο τη λινάτσα.

Δες περισσότερα για τη βάπτιση του Γιώργου, εδώ.

4Η βάπτιση της Πασχαλίας

Η βάπτιση της Πασχαλίας

Μια πολύ όμορφη βάπτιση κοριτσιού στις Σέρρες με θέμα την πασχαλίτσα, το ζωάκι της Παναγίας, θα μοιραστούμε μαζί σας! Σε τόνους του κόκκινου και του μπεζ της άμμου και με ένα ονειρεμένο βαπτιστικό φόρεμα, σίγουρα θα σας αρέσει πολύ.

Δες περισσότερα για τη βάπτιση της Πασχαλίας, εδώ.

5Η βάπτιση της Ευαγγελίας

Η βάπτιση της Ευαγγελίας

Μία πολύ όμορφη βάπτιση κοριτσιού στις Σέρρες με vintage flower θέμα, θα μοιραστούμε μαζί σας! Σε τόνους του λευκού, ροζ και μπεζ και με ένα ονειρεμένο candy bar, σίγουρα θα σας αρέσει πολύ.

Δες περισσότερα για τη βάπτιση της Ευαγγελίας, εδώ.

6Η βάπτσιη της Ιωάννας-Αναστασίας

Η βάπτσιη της Ιωάννας-Αναστασίας

Μία πολύ όμορφη και oh-so-girly βάπτιση, μας έχει πάρει όλη μας την προσοχή. Η ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε στο χώρο του μυστηρίου, εξέπεμπε ζεστασιά, παιδικότητα, ρομαντισμό και μουσικότητα. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη, θεματική βάπτιση, που σίγουρα εντυπωσίασε τους καλεσμένους, οι οποίοι την ευχαριστήθηκαν και την απόλαυσαν.

Δες περισσότερα για τη βάπτιση της Ιωάννας-Αναστασίας, εδώ.

Για περισσότερες ιδέες σχετικά με την οργάνωση της βάπτισης του δικού σας μικρού πρίγκιπα ή πριγκίπισσας, επικοινωνήστε με τους επιλεγμένους επαγγελματίες του ogamosmas.grεδώ.