Οι πιο περιζήτητες εκκλησίες για γάμο στην πόλη των Σερρών

6085

Το σημερινό θέμα είναι από τα αγαπημένα μας εδώ στο www.ogamosmas.gr. Ο λόγος προφανής όπως θα καταλάβεις αμέσως παρακάτω.

Κατά καιρούς, έχουμε φιλοξενήσει πολλούς γάμους από την πόλη των Σερρών, οι οποίοι παρά τις διαφορές τους είχαν ένα κοινό στοιχείο, την επιλογή της εκκλησίας. Άλλοι από προσωπικούς λόγους και άλλοι από απλή σύμπτωση, βρέθηκαν σε αυτές τις εκκλησίες χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να σας παρουσιάσουμε τις πιο περιζήτητες εκκλησίες για γάμο στην πόλη των Σερρών. βασιζόμενες στις δικές σας επιλογές καθώς. η εκκλησία που επιλέγετε, είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Είναι σίγουρο μάλιστα, πως, συμβάλει στην καλή διάθεση και στην ατμόσφαιρα της ημέρας.

Η πόλη των Σερρών άλλωστε, είναι γεμάτη όμορφες εκκλησίες και ξωκλήσια, που μπορούν να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και να κάνουν το γάμο πραγματικά αξέχαστο, τόσο με το εξωτερικό τους περιβάλλον, όσο και με τους ιδιαίτερους εσωτερικούς διάκοσμους.

Το άρθρο μας, αυτό, είναι αφιερωμένο σε εσένα που γνωρίζεις πόσο μεγάλη σημασία έχει ο χώρος, που θα φιλοξενήσει το γάμο σου. Φυσικά, ανάλογα με την επιλογή της εκκλησίας, σχετίζονται και οι φωτογραφίες που θα έχετε. Άλλες εκκλησίες είναι περισσότερο ατμοσφαιρικές, άλλες γεμάτες από φυσικό φως ημέρας και άλλες ηλιόλουστες, μέχρι και το τελευταίο λεπτό της δύσης του ηλίου.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν, αφού το αποφασίσατε, επιλέξτε την αγαπημένη σας και κλείστε ημερομηνία και ώρα σε μία από τις παρακάτω και όχι μόνο!

Ναός Παλαιάς Μητρόπολης Σερρών-Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων

Ο ναός των Αγίων Θεοδώρων, γνωστός και ως “Παλαιά Μητρόπολη”, είναι το σημαντικότερο σωζόμενο βυζαντινό μνημείο της πόλης των Σερρών, που λειτούργησε ως μητροπολιτικός ναός από τα βυζαντινά μέχρι τα νεότερα χρόνια.

Σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη, η οικοδόμησή του τοποθετείται χρονολογικά στον 5ο-6ο αιώνα. Το μεγαλόπρεπο αυτό στολίδι της πίστεως, της τέχνης και του πολιτισμού δεν είναι ένα νεκρό κτίσμα της ιστορίας.

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Θεοδώρων χρησιμοποιείται για την τέλεση μυστηρίων όπως αυτό του γάμου. Προτιμήστε τον για έναν vintage γάμο.

Info εδώ έγιναν:

Ο γάμος της Λίας και του Σπύρου

Ο γάμος του Κώστα και της Κατερίνας

Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Παμεγγίστων Ταξιαρχών-Μητρόπολη

Ακριβώς στο κέντρο της πόλης ξεδιπλώνεται ανεπηρέαστος από το θόρυβο της πόλης. Αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για κάθε ζευγάρι λόγω της ομορφιάς του. Ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες, ο ναός λούζεται από ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Το εσωτερικό του Ναού είναι πολύ εντυπωσιακό, καθώς είναι πλήρως καλυμμένο με αγιογραφίες, με αποτέλεσμα να αποδίδει μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική εικόνα. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι το μεγάλο προαύλιο του Ναού.

Είναι προνομιακός ναός, καθώς στο κέντρο της πόλης υπάρχουν πολλές επιλογές για την δεξίωση, όπως ξενοδοχεία, κέντρα δεξιώσεων κτλ. Προτιμήστε τον για έναν ρομαντικό γάμο.

Info εδώ έγιναν:

Ο γάμος της Αποστολίας και του Δημήτρη

Ο γάμος της Πελαγίας και του Γιώργου

Ο γάμος της Μαρίας και του Ευάγγελου

Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου-Παναγίτσα

Από τις πιο γνωστές εκκλησίες της πόλης των Σερρών λόγω της περιοχής αλλά και της θέσης της. Εντυπωσιακός και καλοσυντηρημένος ναός αρχιτεκτονικά, τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό του.

Το εσωτερικό του ναού είναι εντυπωσιακό ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες, καθώς ακτίνες φωτός περνούν μέσα από τα βιτρό της εισόδου. Η αυλή του ναού και αυτή πλήρως εναρμονισμένη με την περιοχή αλλά και το ναό, θα φροντίσει για το πρώτο κέρασμα, τις φωτογραφίες αλλά και την δροσιά κατά την διάρκεια της αναμονής πριν και μετά το μυστήριο.

Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη εφόσον βρείτε να παρκάρετε. Προτιμήστε τον για έναν ρουστίκ γάμο.

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!